Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

4.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Andrej Gmitter

PREŠOV - Piatok sa opäť dostanú k slovu naše hokejové súťaže. Atraktívny súboj uvidia diváci v Skalici, kam pricestuje líder z Martina, Michalovce bez väčších problémov by mali zdolať Považanov, Spišiaci privítajú trápiace sa Topoľčany, Dubnica sa pokúsi o úspešný reparát proti Novým Zámkom, hráči z hlavného mesta otestujú kvalitu Prešova vo Zvolene a program uzatvára stretnutie medzi nevyspytateľnou Trnavou a nováčikom z Humenného. Svoje tipy ponúkol bývalý funkcionár Bardejova Andrej Gmitter, ktorý sa uchádza aj o post primátora tohto mesta v novembrových voľbách.
Zdroj: 29272
Zdieľajte:

Skalica - Martin 1

"Stretnú sa niekdajší členovia extraligy a mal by to byť veľmi dobrý hokej, pretože v Skalici je žičlivé prostredie i dobré zázemie fanúšikov."

Prečítajte si aj

FOTO Špekulanti sa k vstupenkám dostali, skutoční fanúšikovia nie

Michalovce - Považská Bystrica 1

"Domáci sú jasným favoritom a myslím si, že si pripíšu ďalšiu výhru od začiatku ročníka."

Spišská Nová Ves - Topoľčany 2

"Prikloním sa na stranu hostí. Topoľčany predovšetkým na východe vždy vedia byť nepríjemní a je to mužstvo, ktoré sa nevzdáva."

Dubnica - Nové Zámky B 1

"Tu nie je o čom. Hostia z Nových Zámkov sú len akýmsi prípravným tímom pre rozvoj hráčov a potreby extraligového A-mužstva."

Prešov - Bratislava 1

"Šarišanom by sa mohlo konečne pošťastiť za tri body. Je pravdou, že klub hráva vo Zvolene, ale mohol by vyhrať. Tento zápas predstavuje stretnutie takých "odložených" celkov."

Prečítajte si aj

Bývalému kolegovi a kamarátovi pokazil radosť

Trnava - Humenné 1

"Trnavčania sú doma nevyspytateľní a nepríjemní. Dobre viem, o čom hovorím, pretože ešte v časoch pôsobenia Bardejova v prvej lige nás vedela poriadne potrápiť. Inak by to nemalo byť ani teraz."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články