Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci v Košiciach? Opäť sa prezentujeme ako amatéri

KOŠICE - Naštvaný Golonka, či vojna na internete. To vzniklo po oznámení toho, že Slovensko bude hrať na budúcich MS v Košiciach a nie v hlavnom meste. Všetko by bolo v poriadku, ak by sa opäť neukázala katastrofálna komunikácia a prázdne sľuby, vyzerá to tak nejak ako na Slovensku.
Zdroj: 28575
Zdieľajte:

Je to definitívne. Slovensko bude hrať na domácich Majstrovstvách sveta v metropole východu. Už klasicky po takomto rozhodnutí vzniká na internete rivalita medzi východom a západom, nič výnimočné.

Objavil sa aj nahnevaný Jožko Golonka, ktorý je samozrejme nespokojný, veď je to vrchol aby vycestoval kvôli Majstrovstvám sveta až do Košíc. Niet sa čo čudovať, taktiež by sme asi radšej ostali vo VIP lóži s chlebíčkami.

Prečítajte si aj

Šatan hlasoval za Košice: Za všetko môžu títo traja hráči



Prečo by ale mali byť MS v hlavnom meste, keď tam už raz boli? V Rusku sme zažili oslavu hokeja taktiež mimo Moskvu a tentokrát si určite zaslúži hokej aj východ krajiny.

Pri tomto rozhodnutí sa opäť ale prejavuje amaterizmus, ktorý sa prejavuje v našej krajine snáď všade a podľa vyjadrení mestských poslancov v Bratislave vidíme, že MS boli najprv sľúbené hlavnému mestu. Bratislavský mestský poslanec Jozef Uhler uviedol rozčarovane pre čas.sk. „Chceli sme od nich, aby Bratislava ako hlavné mesto hostilo práve slovenský tím v základnej skupine. Stal sa však podraz a SZĽH nás jednoducho oklamal. Vnímam to ako neférové."

Pridal sa k nemu aj kolega Ján Buocik. „Istá kyslá príchuť tu bohužiaľ ostáva, lebo keď sme hlasovali za peniaze na modernizáciu zimného štadiónu pre potreby majstrovstiev sveta, ani vo sne nám nenapadlo, že by v Bratislave Slováci nehrali."

Ak by bolo od začiatku oznámenia našej kandidatúry na usporiadanie MS v hokeji prezentované, že bude hrať usporiadateľská krajina v Košiciach zrejme by si sa vyhli takýmto vyjadreniam, vďaka, ktorému vyzeráme opäť ako amatéri. Smiešne sú aj vyjadrenia prezidenta zväzu, ktorý argumentuje s tým, že jadro tímu pochádza práve z Košíc.

Prečítajte si aj

Podľa Čechov sme sa kvôli nim vzdali Bratislavy: Našich fanúšikov to neskutočne pobúrilo!

Stále máme čo doťahovať, pretože okrem dlhodobého úpadu našich hokejistov vidíme zlú hru aj v administratíve, ktorá opäť ukázala, že hrá tiež "po slovensky".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články