Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šatan hlasoval za Košice: Za všetko môžu títo traja hráči

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia bude na domácich MS 2019 hrať v základnej skupine v Košiciach. Jej súperi sú Kanada, USA, Fínsko, Nemecko, Dánsko, Francúzsko a Veľká Británia. V prípade postupu do štvrťfinále sa predstaví už v hlavnom meste bez ohľadu na umiestnenie v skupine. Oficiálna informácia odznela na utorkovej tlačovej konferencii Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a organizátorov vrcholného podujatia.
Zdroj: 27847
Zdieľajte:

S presunom súhlasil aj realizačný tím reprezentácie. "Prešli sme si s Mirom Šatanom i Craigom Ramsaym celé Košice, hotel, kde budú ubytovaní, všetko vedia a súhlasia s touto alternatívou. Miro za ňu ako člen VV aj hlasoval. Tam nevidím žiadny problém. Navyše, či už je to Ladislav Nagy, Tomáš Jurčo, či Christián Jaroš, všetci sa narodili práve tam, kde budú hrať základnú skupinu, tam kde vyrástli," pokračoval šéf zväzu. Ten ale zatiaľ nepotvrdil informáciu o tom, či Šatan podpíše opciu a zostane na pozícii GM aj v nasledujúcej sezóne. "Mali sme rozhovor a urobili sme všetko pre to, aby sme pokračovali v rovnakom zložení. No zmluva ešte nie je podpísaná."

Prečítajte si aj

Podľa Čechov sme sa kvôli nim vzdali Bratislavy: Našich fanúšikov to neskutočne pobúrilo!

Navyše, ak sa dnes pozrieme na skladbu reprezentácie, tak sú v nej kľúčoví hráči, ako Ladislav Nagy, Tomáš Jurčo či Christián Jaroš a všetci z nich pochádzajú z východu. V Košiciach je tak veľký hokejový odkaz a v neposlednom rade, si po roku 2011 zaslúžia vidieť slovenskú reprezentáciu.

Nie je všetko len o peniazoch a ekonomike. Je dôležité uznávať aj nejaké hodnoty a spravodlivosť. Všetko máme vypracované, ale to by bolo na dlhšiu debatu. Chceli by sme však dosiahnuť lepší šampionát, ako to bolo v roku 2011. Túžime po vyššej návštevnosti, ale aj väčšej emócii.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, instagram.com

Diskusia

Podobné články