Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Naživo: Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia v Tipsport lige!

BRATISLAVA - Tímy Tipsport ligy majú pred sebou posledné hodiny prestupového obdobia, ktoré končí o polnoci 31.1.2018. Sledujte spoločne s nami špekulácie aj potvrdené mená desiatich tímov najvyššej slovenskej súťaže.
Zdroj: 6123
Zdieľajte:

Ďalší prestup sa už udiať oficiálne nemôže, ale ak sa niektoré tímy stihli dohodnúť do polnoci, je možné, že ráno o tom ešte budeme čítať. Ďakujeme za vysokú čítanosť tohto článku a prajeme dobrú noc.

00:00 Je koniec!

23:45 Posledných pätnásť minút. Stihne sa ešte niečo upiecť?

23:30 Do konca prestupového obdobia ostáva posledných 30 minút!

23:27 Mislav Rosandič sa z hosťovania v HC ´05 iClinic Banská Bystrica vrátil do kmeňového Hradcu Králové, ktorý mu okamžite vybavil hosťovanie formou striedavých štartov v druholigovom Přerove, kde už nastupoval.

Prečítajte si aj

Rosandič sa vrátil do Hradca, ktorý ho vzápätí poslal do druhej ligy

22:00 Zdá sa, že posledné dve hodiny už neprinesú veľa zaujímavého. Uvidíme, či sa ešte nejaký prestup vôbec zrodí.

21:24 Zvolenský brankár Jani Nieminen by mal miestny HKM opustiť po tom, ako prišiel Kanaďan Drew MacIntyre, pretože za ním a Marekom Šimkom by plnil rolu trojky.

21:00 Tri hodiny do konca prestupového obdobia!

20:14 V závere prestupového obdobia v hokejovej Tipsport Lige došlo k zmene na trénerskom poste v Detve. Hráčov nováčika súťaže povedie v závere sezóny doterajší asistent Pavel Igríni, ktorý nahradil Ivana Dorniča. Klub o zmene informoval na oficiálnej stránke. (TASR)

20:00 Do uzávierky prestupov ostávajú štyri hodiny!

19:45 HC ´05 iClinic Banská Bystrica formou hosťovania opustili Peter Valent, Martin Andrisík a Mário Róth.

Prečítajte si aj

Z HC ´05 iClinic Banská Bystrica odchádza trojica mladých útočníkov

19:10 Ako sme informovali na začiatku tohto článku, Michal Kabáč ostáva v HC ´05 iClinic Banská Bystrica, čo s odvolaním sa na náš portál potvrdil aj MHK 32 Liptovský Mikuláš, odkiaľ pod Urpín Kabáč prišiel.

19:00 Už len päť hodín ostáva do uzávierky prestupov!

18:02 Mladý útočník Patrik Koyš opúšťa MHK 32 Liptovský Mikuláš, kde mu skončilo hosťovanie a vracia sa do HC Košice.

Prečítajte si aj

Koyš opúšťa Liptovský Mikuláš, vracia sa do Košíc

17:40 Zo Slovanu Bratislava do Tipsport ligy už žiadny slovenský hráč s určitosťou nepríde. V opačnom prípade by klub porušil pravidlá KHL.

Prečítajte si aj

Slovan už nemôže prísť o ďalšieho Slováka, inak v KHL skončí

15:47 Skúsený český útočník Jiří Cetkovský už nie je hráčov HC Nové Zámky. Posilnil druholigový LHK Jestřabi Prostejov.

Prečítajte si aj

Slovan uvoľnil svojho mladého obrancu do Sparty Praha, ktorá získala aj lotyšského reprezentanta

15:45 31-ročný útočník Lukáš Novák, ktorý v tejto sezóne odohral pätnásť zápasov za Detvu a tri za Spišskú Novú Ves, sa stal posilou poľského tímu Polonia Bytom.

Prečítajte si aj

TOP 5 na Slovensku známych hokejistov, ktorí majú štatút voľných hráčov

15:28 HC ´05 iClinic Banská Bystrica už neplánuje získať žiadne ďalšie posily.

Prečítajte si aj

Jágr podpísal zmluvu s Kladnom, trápi ho však koleno

14:57 Mimo Tipsport ligu: Bývalý americký obranca Banskej Bystrice a Nitry Eric Meland ukončil pôsobenie v druholigovom nemeckom tíme EC Bad Nauheim a sťahuje sa do celku maďarského účastníka EBEL Féhervár AV19.

14:48 MsHK Žilina zaujal stanovisku ku kráteniu januárových výplat pre hráčov.

Prečítajte si aj

MsHK Žilina zaujal stanovisku ku kráteniu januárových výplat pre hráčov

14:27 Peter Valent ostáva kmeňovým hráčom HC ´05 iClinic Banská Bystrica, ale sezónu dohrá na hosťovaní v tíme účastníka St. Nicolaus 1. ligy z Prešova: "Teším sa na novú výzvu. Je to pre mňa niečo nové. Prešov je klub s vysokými ambíciami v prvej lige. Dúfam, že tímu pomôžem a dotiahneme to ďaleko," povedal 20-ročný útočník pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Banskobystrické dvojcestné zmluvy si chvália mladí hokejisti aj tréner Országh

14:21 Z Nitry prišla nepríjemná správa, ktorá sa netýka prestupov. Róbert Lantoši má pravdepodobne po sezóne: "V zápase predohrávaného 47. kola na ľade Zvolena nepríjemne narazil do mantinelu. Žiaľ, informácie o zdravotnom stave stále čerstvej posily HK Nitra nie sú vôbec priaznivé. Ide o bližšie nešpecifikovaný problém s obličkou a rebrom," informovala oficiálna stránka klubu hockeynitra.com.

13:59 HC Nové Zámky sa stále obzerajú po trhu, ale v podstate len čakajú, či sa objaví nejaké meno. Jedným by ale mohol byť Justin Kovacs z HK Nitra. Kanadský útočník totiž pod Zoborom príliš nepresvedčil.

13:51 Martin Belluš dohrá sezónu v HC 07 Detva.

Prečítajte si aj

Do HC ´05 iClinic Banská Bystrica prichádza Pavol Skalický, Martin Belluš dohrá sezónu v Detve

13:30 Pavol Skalický a slovinský obranca Klemen Pretnar posilnili HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

Do HC ´05 iClinic Banská Bystrica prišla ofenzívna posila zo Slovana a slovinský obranca

13:19 HK Poprad s vysokou pravdepodobnosťou nezíska už žiadneho hráča.

12:36 Český obranca Petr Chaloupka, ktorý včera ukončil pôsobenie v MsHK Žilina, bude v kariére pokračovať v poľskom tíme Cracovia Krakow.

12:14 Český obranca Michal Jáchym opúšťa HK Poprad. 26-ročný zadák, ktorý v tejto sezóne odohral jeden zápas ja za Spišskú Novú Ves, bude pôsobiť v poľskom tíme GKS Tychy.

12:11 "Plánujeme ešte získať nejakých hráčov, ale ten trh je veľmi obmedzený a času naozaj málo. Uvidíme, ako to nakoniec všetko dopadne," povedal tréner HC ´05 iClinic Banská Bystrica Vladimír Országh pre oficiálnu stránku klubu hc05.sk.

11:55 V posledný januárový deň vyšla ďalšia časť relácie od televízie Hronka - Blafák - tentoraz s Oliverom Košeckým. Ohľadom mladého obrancu sa taktiež spomínal prechod do Detvy, to ale už témou dňa nie je.

11:37 Stále prebiehajú rokovania okolo mena Martin Belluš, ktorý je v Detve na hosťovaní z HC ´05 iClinic Banská Bystrica. Kde dohrá sezónu sa ešte nerozhodlo.

11:14 Odľahčenie v tomto hektickom dni ponúka obranca Košíc Martin Dudáš, ktorý pozýva na šláger kola s Nitrou.

10:52 S prestupom z HC ´05 iClinic Banská Bystrica do HC 07 Detva sa spomínalo meno českého obrancu Adama Sedláka, z tejto varianty ale nateraz vzišlo, pretože prioritou u nováčika je útok.

10:45 HC 07 Detva dnes určite oznámi zisk minimálne jedného útočníka. Podľa našich informácií sa hovorí aj o hráčovi zo Zvolena.

10:25 Nie všetky tímy sa ešte snažia byť aktívne. V Trenčíne, Žiline, Poprade, Košiciach či Nových Zámkoch už ďalších hráčov nehľadajú, no ak niekto vybehne, tak sa brániť nebudú. Ostatné celky ešte svoj tím chcú oživiť nejakým novým menom.

9:32 HK Nitra získal dvoch zámorských hráčov. Do obrany prišiel Troy Milam, brat Jamieho a útok podporil Cody Bradley.

Prečítajte si aj

Nitra získala dvoch zámorských hokejistov, prišiel aj Milamov brat

8:00 HKM Zvolen sa posilnil na brankárskom poste, pretože z nemeckej DEL-ky prišiel Drew MacIntyre, ktorý naposledy nastupoval za Straubing Tigers. Počas kariéry si zahral šesť zápasov v NHL. Pôsobil hlavne v AHL, no vyskúšal si aj KHL či EBEL ligu.

Prečítajte si aj

HKM Zvolen získal výraznú zámorskú posilu do bránkoviska, prichádza gólman so skúsenosťami z NHL

Čo sa udialo včera?

Včerajší deň (30.1.2018) bol predposledným pred uzávierkou prestupov. Niekoľko tímov získalo zaujímavé posily. Do HKM Zvolen putuje kanadský útočník Rob Flick.

HC ´05 iClinic Banská Bystrica získal obrancu Nicka Trecapelliho, ale do Hradca Králové sa po skončení hosťovania vracia Mislav Rosandič. Naopak, Michal Kabáč, ktorý pôvodne pod Urpínom hosťoval z Liptovského Mikuláša, je už kmeňovým hráčom "baranov". Žilina prepustila českého obrancu Chaloupku.

Prečítajte si aj

Zvolen získal kanadského útočníka, Žilina prepustila českého obrancu

Vitajte pri sledovaní posledného dňa, kedy tímy Tipsport ligy môžu posilniť svoje kádre. Prinášame špekulácie aj potvrdené prestupy a to až do neskorej noci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články