Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TOP 5 na Slovensku známych hokejistov, ktorí majú štatút voľných hráčov

BRATISLAVA - V posledný deň prestupového obdobia by mohli tímy siahnuť aj po hráčoch, ktorí v posledných rokoch pôsobili na Slovensku, ale momentálne sú bez klubu.
Zdroj: 21000
Zdieľajte:

Fredrik Sandgren

34-ročný ofenzívny obranca zo Švédska v Tipsport lige strávil predošlé dve sezóny. Na Slovensko prišiel aby s HC ´05 iClinic Banská Bystrica dokráčal až do finále, ktoré s Nitrou tím spod Urpína prehral. Bodovo sa mu darilo, získal ich až tridsať, avšak v Nových Zámkoch to nebolo ono, a tak je voľným hráčom už takmer celý rok.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia v Tipsport lige!

Tomáš Bulík

32-ročný center skončil po sezóne a pol v Trenčíne, kde sám požiadal o uvoľnenie. Nový tím si zatiaľ nenašiel. Bývalý slovenský reprezentant v minulosti nastupoval aj v Česku, KHL či v ďalších slovenských tímoch.

Prečítajte si aj

Jágr podpísal zmluvu s Kladnom, trápi ho však koleno

Kirill Tulupov

Ruský obranca na Slovensku pôsobil ešte počas sezóny 2009/10 v Slovane Bratislava. Dnes už 29-ročný hráč naposledy obliekal dres fínskeho celku HPK počas minulého ročníka. Počas kariéry bol draftovaný do NHL, hrával v AHL, ECHL, QMJHL, LNAH ale aj v ruských súťažiach KHL i VHL, v Dánsku a Kazachstane.

Prečítajte si aj

Do HC ´05 iClinic Banská Bystrica prišla ofenzívna posila zo Slovana a slovinský obranca

Ivan Rachůnek

Už 36-ročný český útočník naposledy v minulej sezóne nastupoval za druholigový nemecký celok Ravensburg Towerstars. Na Slovensku hrával za Skalicu a Košice. S tímom z východu republiky získal aj majstrovský titul. Bývalý reprezentant svojej krajiny väčšinu kariéry strávil doma.

Prečítajte si aj

Dudáš znova bavil: Pacan je pomalý ako ja, takže si rozumieme si

Kevin Henderson

Kanadský útočník v minulej sezóne za Poprad odohral 31 zápasov, v ktorých získal 16 kanadských bodov. 31-ročný hokejista má na konte štyri duely a jeden gól za Nashville Predators v NHL. Aktuálnu sezónu strávil v dánskom tíme SønderjyskE, kde koncom decembra skončil a odvtedy je bez klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články