Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Liiga bude mať na Spengler Cupe zastúpenie počas najbližších troch rokov

DAVOS - V každom z nasledujúcich troch ročníkov najstaršieho turnaja na svete, Spengler Cupu, sa vo Vaillant Arene predstaví fínsky klub z tamojšej najvyššej súťaži - Liiga.
Zdroj: 26351
Zdieľajte:

Toto tvrdenie nabralo istotu po tom, ako prezident organizačnej komisie Spengler Cupu a bývalý skvelý obranca Davosu, Marc Gianola, podpísal zmluvu s Fínskou hokejovou asociáciou (FIHA).

Prečítajte si aj

Monštruózna špekulácia v NHL: Vymení Carey Price Montreal za iný kanadský klub?

Už o zhruba mesiac do Švajčiarska na prestížny turnaj teda pricestuje HPK Hämeenlinna. Tento celok budem prvým účastníkom Spengler Cupu hrajúci fínsku najvyššiu súťaž po dlhých trinástich rokoch. Naposledy vo Vaillant Arene v roku 2004 štartoval IFK Helsinki.

V rokoch 2014 a 2015 sa turnaja síce zúčastnil fínsky tím, no bol to Jokerit Helsinki, ktorý od sezóny 2014/15 patrí do KHL. Takejto varianty sa zmluva netýka.

Náš portál - hokejovysvet.sk - vám bude počas celého decembra, až do začiatku turnaja (26.12.), prinášať exkluzívne rozhovory s hráčmi, ktorí sa ho zúčastnili, ale aj tento rok zúčastnia, predstavenie jednotlivých tímov, pohľad do histórie, štatistické ukazovatele a iné zaujímavosti.

Počas samotného turnaja sa môžete tešiť nie len na kompletný výsledkový servis, ale aj na zaujímavosti spoza mantinelov, taktiež rozhovory alebo tie najlepšie momenty hracích dní.

S nami vám neujde zo Spengler Cupu 2017 vôbec nič!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články