Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Monštruózna špekulácia v NHL: Vymení Carey Price Montreal za iný kanadský klub?

MONTREAL - Montreal Canadiens neprežíva ideálny vstup do sezóny a potáca sa na dne tabuľky, čo by mohlo znamenať výmenu jednotky "Habs" Careyho Pricea.
Zdroj: 17621
Zdieľajte:

V minulej sezóne jeden z najlepších tímov celej NHL sa nachádza takmer na poslednom mieste, čo platí aj o ďalšom favoritovi na vysoké priečky a síce Edmontone Oilers. Práve medzi týmito klubmi by teoreticky mohlo dôjsť k trejdu.

Podľa periodika Montreal Gazette sú Canadiens ochotní jednať o výmene svojho hviezdneho brankára ešte predtým, ako Priceovi začne plynúť nový osemročný kontrakt na 84 miliónov dolárov.

Prečítajte si aj

Gernát debutoval v drese Košíc proti Banskej Bystrici: Nečakal som, že to bude tak náročné

Vedenie 24-násobného víťaza Stanley Cupu preto svoju pozornosť zameralo na Edmonton, ktorého brankár Cam Talbot taktiež nepotvrdzuje svoje dobré čísla z minulej sezóny, pretože inkasuje v prieme takmer o jeden gól na zápas viac a navyše od Oilers môže Montreal získať zaujímavú kompenzáciu v podobe ofenzívneho hráča.

Najčastejšie skloňovanými menami sú Leon Draisaitl alebo Ryan Nugent-Hopkins. Výmena kus za kus je však momentálne pre obe strany nepredstaviteľná, takže ak sa nejaká výmena uskutoční, určite v nej bude zakomponovaných viac hokejistov. Okrem toho sa ako potencionálny adept na trejd spomína aj kapitán Montrealu Max Pacioretty.

Pozrite si aj

VIDEO Český talent Jakub Vrána strelil gól, ktorý svet nevidel! Kam sa ukryl puk?

Ako táto sága nakoniec skončí isté nie je, ale generálny manažér Oilers Peter Chiarelli už v minulosti dokázal pustiť zo svojho tímu hviezdne mená ako Taylor Hall alebo Tyler Seguin (ešte ako GM Bostonu Bruins) a získal zaujímavú protihodnotu, takže vie, ako sa v týchto vodách pohybovať.

Že by nás čakala najväčšia výmena v NHL od tej medzi Predators a Canadiens, kedy sa do nových pôsobísk porúčali obrancovia Shea Weber a P.K. Subban?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhltraderumors.me

Diskusia

Podobné články