Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Základ úspechu ostáva v Dukle Trenčín

Nemec a Melichárek budú pokračovať v Dukle Trenčín aj v ďalšej sezóne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vladimír NEMEC

Vedenie hokejového extraligistu Dukla Trenčín sa v stredu dohodlo na novej zmluve s Vladimírom Nemcom. Tridsaťšesťročný útočník bol s 32 bodmi najproduktívnejším hráčom klubu v tejto sezóne.

Trenčania sa síce po ročnej pauze opäť prebojovali do play off, no vo štvrťfinále im vystavila stopku Banská Bystrica, ktorá zvíťazila 4:1 na zápasy. Vzhľadom na bodovú produktivitu a bohaté extraligové skúsenosti sa vedenie Dukly rozhodlo predostrieť Nemcovi podmienky novej zmluvy. "S výkonmi Vlada Nemca sme boli počas sezóny spokojní, a tak sme sa s ním chceli dohodnúť na ďalšom pôsobení. Som rád, že sa to podarilo a bude počas ďalšej sezóny oporou nášho tímu," uviedol na oficiálnom webe športový manažér tímu Jozef Daňo.

Radosť zo zotrvania pod hradom Matúša Čáka má aj skúsený útočník. "Boli mi predostreté podmienky, nebolo nad čím váhať. Chcel som hrať doma, žiadne iné veci som ani nerozbiehal. Takže som spokojný a teším sa na ďalšiu sezónu," dodal Nemec.

Tibor Melichárek

Po Vladimírovi Nemcovi si vedenie hokejového extraligistu si udržalo aj ďalšieho skúseného a produktívneho útočníka. V piatok sa s ním dohodol na pokračovaní spolupráce Tibor Melichárek.

Tridsaťdeväťročný bývalý slovenský reprezentant nazbieral v uplynulej sezóne 40 kanadských bodov za 20 gólov a rovnaký počet asistencií. V tímovej produktivite skončil práve za Nemcom. "Chceme udržať kostru tímu z tých skúsenejších hráčov, ktorí tu boli, preto sme sa rozhodli po Vladovi Nemcovi predĺžiť spoluprácu aj s Tiborom Melichárkom. Obaja prišli pred minulou sezónou a boli dobrými posilami, boli aj produktívni, takže sme radi, že sme sa s nimi dohodli aj na ďalšej sezóne," uviedol na oficiálnom webe športový manažér Dukly Jozef Daňo.

Pre Tibora Melichárka to bude už jubilejná desiata sezóna v trenčianskom drese. "Rozhovor s vedením Dukly bol veľmi krátky a smeroval len jedným smerom. Obe strany boli spokojné a chceli pokračovanie spolupráce, takže sme sa rýchlo dohodli. Ja som bol rád, že som tu mohol odohrať sezónu, verím, že ten tím, ktorý sa tu vybudoval, má potenciál stúpať v tabuľke a rád by som bol toho súčasťou aj naďalej," dodal Melichárek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články