Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2024: Ramsay na margo nominácie: Niekoho sme museli vyradiť

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti vstúpili do záverečného bloku prípravy pred odchodom na svetový šampionát v Česku (od 10. do 26. mája). Na pondelkovom zraze sa realizačnému tímu hlásilo 26 hráčov, na MS ich pocestuje 25. Čaká ich jeden tréning a v utorok po zápase s USA v Bratislave by mali tréneri oznámiť konečnú nomináciu na šampionát.
Tréner Craig Ramsay.
Tréner Craig Ramsay. Zdroj: TASR - Jakub Kotian
Zdieľajte:

Do Ostravy odcestujú traja brankári, osem obrancov a štrnásť útočníkov, tréneri teda vyradia ešte jedného obrancu a jedného útočníka. "Je dobré, že sme takmer kompletní. Musíme sa dobre zohrať, vyladiť herné situácie," povedal tréner Craig Ramsay.

Prečítajte si aj

Slovenský útočník Marko Daňo.MS 2024: Dvoch hráčov pošlú preč. Daňa by potešilo, keby mu tréneri splnili želanie, Slafkovský nechce mať veľké oči

Po piatkovom prípravnom súboji s Poľskom (6:1) prišlo v tíme slovenskej reprezentácie k najväčšiemu počtu zmien v doterajšej fáze prípravy na MS. Z kádra vypadli obrancovia Martin Bučko, Patrik Bačik a útočníci Alex Tamáši, Oliver Okuliar a Andrej Kollár.

Prečítajte si aj

Hokejisti Nórska oslavujú gól.Odpočívaj v pokoji, č. 61. Vo veku 31 rokov zomrela klubová ikona a aktér ZOH 2018!

"Nebolo to ľahké. Všetci hráči hrali v príprave dobre, dodržiavali systém. Nikdy predtým som to nemal také náročné pri vyraďovaní. Ale museli sme niekoho vyradiť," dodal kouč SR.

Prečítajte si aj

Skupinka slovenských hráčov.MS 2024: Päť hráčov končí na súpiske Slovenska. Príde sedem posíl, Pánika vynechali
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články