Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žiadne zahmlievanie, ale chlapský postoj bez hľadania vinníkov: Vedenie garantuje trvalú nápravu

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Prvoligoví hokejisti z Považskej Bystrice sa dozvedeli správu, že ich duel s Modrými Krídlami Slovan, ktorý oficiálne vyhrali 3:1, bol skontumovaný v prospech hostí.
Hokejisti Považskej Bystrice.
Hokejisti Považskej Bystrice. Zdroj: facebook.com - Žiar nad Hronom
Zdieľajte:

Štatistiky neskôr odhalili, že za domácich nesmel nastúpiť útočník Martin Volko. Považania následne prišli o tri body, ktoré boli pripísané hráčom z hlavného mesta. Klub veľmi mrzí celá situácia a fanúšikom sa prihovoril v stanovisku, ktoré uverejňujeme v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Boris Žabka (vpravo) pri Jozefovi Balážovi.Boris Žabka má opletačky s políciou. Funkcionár Banskej Bystrice vyriekol ortieľ

"Hokejový klub HK ´95 POVAŽSKÁ BYSTRICA sa ospravedlňuje svojim fanúšikom, partnerom, podporovateľom a hráčom za vzniknutú situáciu v súvislosti s kontumáciou majstrovského zápasu 38. kola 1. ligy seniorov TIPOS SHL HK ´95 PB vs. Modré Krídla Slovan Bratislava zo dňa 14.02.´2024.

Prečítajte si aj

Obranca Šimon Nemec.NHL: VIDEO Geniálna práca Šimona Nemca s gólovým záverom, Regenda je ako utrhnutý z reťaze a vylepšil si svoje maximum

Administratívnym pochybením v tomto zápase neoprávnene nastúpil náš hráč Martin Volko (ktorý hrá za náš klub takmer od začiatku prebiehajúcej sezóny), čím došlo k porušeniu súťažného poriadku SZĽH, čo malo za následok kontumáciu zápasu výsledkom 0:5 a priznaním 3 bodov v prospech HC SLOVAN Bratislava a.s. (Modré Krídla Slovan).

Prečítajte si aj

Tréner Martin Dendis.VIDEO Senzačný triumf SR 18! Slováci zvíťazili za tri body pred plnou arénou, rozhodol Šatan junior

I keď sme v riadnom športovom zápolení férovo svojho súpera porazili výsledkom 3:1 , rozhodnutie Disciplinárnej komisie SZĽH v plnej miere akceptujeme a garantujeme trvalú nápravu.

Prečítajte si aj

Vincenta Lukáča aj jeho bratov Imricha s Jozefom uvedú do Siene slávy HC Košice.Sieň slávy HC Košice sa rozrastie o nových členov: Najstarší z legendárneho útoku je už v nebi

Veríme, že i napriek tejto skutočnosti ostávate verní nášmu hokejovému klubu a tešíme sa spolu s vami na ďalšie spoločné víťazstvá!"

Prečítajte si aj

Brankár Július Hudáček.Frankfurt uťal sériu prehier a vytiahol sa na Mannheim: Úradoval skvelý Július Hudáček
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články