Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan je pripravený bojovať: Sleduj NAŽIVO belasých a ďalšie hviezdne tímy KHL!

BRATISLAVA - Nová sezóna druhej najlepšej hokejovej ligy sveta je tu! Všetko odštartuje už dnes večerným súbojom CSKA Moskva verzus Petrohrad!
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Samozrejme, chýbať nebude ani Slovan Bratislava, ktorého šieste účinkovanie v kontinentálnej súťaži začne v stredu. Ako si povedú belasí v silnej konkurencii? Sledujte výkony zverencov Miloša Říhu, ako aj ďalšie zápasy v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Minuloročný triumf bude obhajovať milionársky SKA Petrohrad, ktorý vo finále porazil Magnitogorsk. Podarí sa Kovaľčukovi a spol. uspieť aj v tejto sezóne? Najväčšími favoritmi na zisk Gagarinovho pohára sú okrem obhajcu titulu aj CSKA Moskva, Magnitogorsk, Kazaň a ďalší. Šance jednotlivých tímov kontrolujte TU. Našli ste víťaza?

Člen najširšej komunity tipérov s nickom Sulex verí, že Petrohradčania budú vo finále aj v tejto sezóne pri kurze 2,25. Svojou náložou, v ktorej má okrem celkového umiestnenia v prestížnej hokejovej súťaži aj ďalších 6 príležitosti, ašpiruje na takmer 6 000 EUR! Chcete vidieť ďalšie tikety? Navštívte populárnu Tiket arénu, kde skúsení tipéri zverejňujú svoje precízne výbery.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite aj vy a vychutnajte si prestížne hokejové súboje z KHL aj so Slovanom Bratislava počas celej sezóny naživo na TV Tipsport. Navyše môžete získať skvelý vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články