Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Skvelé správy do Švédska, v Štokholme uvidia dvojzápas NHL

NHL
ŠTOKHOLM - Colorado a Ottawa odohrajú v novembri dva zápasy v Štokholme
Zdroj: TASR, ilustračná fotka
Zdieľajte:

Hokejisti Colorada Avalanche a Ottawy Senators si na jeseň zmerajú sily v Štokholme. Dva zápasy, ktoré sa uskutočnia 10. a 11. novembra v aréne Ericsson Globe (hala Globen), budú súčasťou série profiligových podujatí na európskej pôde pod názvom SAP NHL Global Series.

Prečítajte si aj: VIDEO Prelomí Martin večnú smolu proti Košiciam? Nakročené má náramne

Stretnutia budú riadnymi zápasmi základnej časti NHL, vstupenky sa na ne budú dať zakúpiť od stredy 29. marca. Sezóna 2017/2018 bude už šiestou, počas ktorej sa profiligové hviezdy predstavia v súťažných súbojoch v Európe, od premiéry v roku 2011 zavítala NHL do Berlína, Helsínk či Štokholmu. Celkovo odohrali kluby NHL na starom kontinente už 22 súťažných zápasov, z toho osem na švédskych ľadoch. "V súčasnosti korčuľuje v NHL viac švédskych hokejistov než kedykoľvek predtým. Sme preto radi, že sa môžu viacerí z nich predstaviť v rodnej krajine. Návrat ligy na medzinárodnú scénu bude ďalším highlightom v rámci osláv stého výročia založenia súťaže," uviedol komisár NHL Gary Bettman v oficiálnej tlačovej správe.

V Štokholme sa v rámci novembrového dvojzápasu predstavia viacerí švédski reprezentanti. V tejto sezóne obliekajú dres Colorada Gabriel Landeskog, Carl Söderberg či Anton Lindholm, oporou Ottawy je Erik Karlsson, ktorý má v tíme krajanov Frederika Claessona a Viktora Stalberga.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články