Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zvláštna sezóna: Podceňovali nás, ale naučili sme sa hrať v play-off, hodnotí čestný občan Nitry

NITRA - Hokejisti HK Nitra sa stali majstrami Tipos extraligy v sezóne 2023/24. V štvrtom finálovom stretnutí play off zdolali Spišskú Nová Ves 2:1 po predĺžení a v sérii triumfovali 4:0 na zápasy. Víťazný gól zaznamenal v 62. minúte Miloš Bubela. Pre "corgoňov" je to druhý slovenský titul v histórii.
Antonín Stavjaňa a Branislav Mezei v objatí po zisku druhého titulu.
Antonín Stavjaňa a Branislav Mezei v objatí po zisku druhého titulu. Zdroj: TASR - Henrich Mišovič
Zdieľajte:

Hlasy po zápase /zdroj JOJ Šport, TASR/:

Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Bola to zvláštna sezóna. Podceňovali nás právom, základná časť bola rozkolísaná, ale potom sme sa naučili hrať play-off. Zomkli sme sa ako kolektív a to rozhodlo."

Prečítajte si aj

Kale Kerbashian kryje puk pred Gajdošom.TEL: Nitra je novým slovenským majstrom! V predĺžení rozhodol Miloš Bubela

Vlastimil Wojnar: "Urobili sme nejaké zmeny, ale Nitra to zvládla perfektne. Treba jej pogratulovať, titul si zaslúži."

Miloš Bubela, autor rozhodujúceho gólu: "Nevnímam seba ako hrdinu, bol to výkon celého tímu. Všetky zápasy, série sme boli všetci spolu, preto sme to dotiahli sem. Zápasy boli tesné, dnes sme sa veľmi natrápili, ale dali sme to. Oslavy budú asi trvať donekonečna, je to neskutočné."

Prečítajte si aj

Martin Bakoš so spoluhráčmi.Spišiaci na tému Melicherčík: Marcela si vážime ako chalana, ale kabína to nerieši a rešpektujeme rozhodnutie trénerov

Libor Kašík, brankár Nitry: "Sú to neopísateľné emócie, pretože pred rokom a pol, keď som prišiel, tak sme boli úplne na dne a teraz sme úplne na najvyššom strope. S touto skvelou atmosférou je to skvelé, užívam si to a sme kúsok od toho, aby štadión spadol."

Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články