Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ozimák: "Turnaj hodnotím kladne"

Graz 11. februára (TASR) - Slovenský Olympijský tím neuspel ani vo svojom treťom zápase na turnaji Euro Ice Hockey Challenge v rakúskom Grazi. Zverenci trénera Marcela Ozimáka po prehrách s domácou reprezentáciou (1:2 pp) a Francúzskom (1:3) nestačili v sobotu ani na Nórsko, ktorému podľahli 1:2. Na podujatí obsadili so ziskom jedného bodu posledné štvrté miesto.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Euro Ice Hockey Challenge /Graz/:

Nórsko - Olympijský tím Slovenska 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Góly: 27. Salsten (Forsberg, Bonsaksen), 52. Stene (Olden) - 53. Puliš (Bačik, Hraško).

Rozhodovali: Štefík, Nothegger – Seewald, Štolc, vylúčenia: 2:2 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, strely na bránku: 39:12, 254 divákov.

Marcel Ozimák, tréner SR: "V tomto zápase sme nastúpili proti A-tímu Nórska, čo bolo citeľné. Zápas sa hral vo svižnom tempe, Nóri si vytvárali veľa šancí, ale treba povedať, že zakončovali z takých pozícií, z ktorých góly nepadajú a nám sa darilo vykrývať predbránkový priestor. V druhej tretine sa nám podarilo vytvoriť si niekoľko sľubných príležitostí, z ktorých sme mohli skórovať, avšak v tretej tretine sme inkasovali druhý gól. V závere sme po znížení na 1:2 boli blízko k prekvapeniu, keď sme hrali šiesti proti štyrom. Musím všetkých hráčov pochváliť, zahrali za hranicou svojich možností a dokázali, že majú potenciál. Celkovo hodnotím naše vystúpenie na turnaji kladne, aj keď sme prehrali jeden zápas v predĺžení, jeden o gól a jeden o dva s Francúzmi. Treba si uvedomiť, že sme hrali proti tímom z elitnej kategórie MS, práve takéto zápasy môžu hráčov posunúť dopredu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články