Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

ZA 7 DNÍ: Úspešnými Konrád, Rybár, Bubela, Budaj, Tatar a iní

EURÓPA, AMERIKA, ÁZIA – Pravidelný prehľad pôsobenia slovenských hokejistov hrajúcich v zahraničných ligách, ktorí boli úspešní, tentoraz od 2.2. do 8.2.2017.
Zdroj: TASR - Branislav Konrád v drese Dukly Trenčín v decembri 2014
Zdieľajte:

ŠTVRTOK 2.2.

NHL (USA/Kanada): Treťou hviezdou stretnutia Arizona – Chicago 3:4 bol vyhlásený autor jedného gólu hostí Marián Hossa.

OHL (Kanada): Napriek dvom gólom Adama Ružičku prehrala Sarnia v North Bayi 4:7. K výhre Erie v Peterboroughu 5:4 prispel jedným presným zásahom Erik Černák.

KHL (Rusko): Prehru Slovana Bratislava s Dinamom Moskva korigoval gólom na 1:2 Patrik Lušňák.

SHL (Švédsko): Örebro porazilo Karlskronu na jej ľade 3:2 po predĺžení, 16 úspešnými zákrokmi k tomu dopomohol Július Hudáček.

MOL Liga (Maďarsko): Brašov prehral s Debrecínom 5:7, domáci Tomáš Klempa mal bilanciu 1+2, jeho spoluhráč Richard Filip 0+2.

PIATOK 3.2.

NHL (USA/Kanada): Dvakrát asistujúci Tomáš Tatar bol prvou hviezdou duelu Detroit – New York Islanders 5:4.

AHL (USA/Kanada): V zápase Hartford – Utica 4:3 sa prvou hviezdou stal Marek Hrivík, ktorý prihrával na tri z gólov domácich. Jaroslav Halák pomohol k výhre Bridgeportu nad Rochestrom 3:2, keď kryl 25 z 27 streleckých pokusov hostí.

OHL (Kanada): Prvou hviezdou duelu Hamilton – Barrie 3:2 bol Marián Studenič, keď na prvý gól domácich prihrával a zvyšné dva vrátane víťazného sám vsietil.

USHL (USA): Dávid Hrenák vychytal víťazstvo Green Bayu nad Muskegonom 5:1, keď kryl 32 z 33 streleckých pokusov hostí.

KHL (Rusko): Jediným strelcom Slovana pri jeho ďalšej prehre, tentoraz s Viťazom Moskovská oblasť 1:6, bol opäť Patrik Lušňák. Vtedy vyrovnával ešte na 1:1.

Tipsport Extraliga (Česko): Hradec Králové zvíťazil v Pardubiciach 4:1. Pričinili sa o to aj Patrik Rybár (96,7-percentná úspešnosť zákrokov), René Vydarený (1+1), Rastislav Dej (1+0) a Roman Kukumberg (0+2). Výhru Chomutova v Liberci 5:4 vychytal Ján Laco, keď kryl 39 zo 43 pukov. Jeden z gólov Liberca strelil Branko Radivojevič. K výhre Plzne nad Zlínom 7:1 prispel jedným presným zásahom Miroslav Preisinger. Branislav Konrád sa podieľal na víťazstve Olomouca na ľade Sparty Praha 4:2, keď chytil 31 z 33 projektilov.

DEL 2 (Nemecko): Bayreuth prehrával s Crimmitschauom už 1:3, napokon zvíťazil 4:3. Vyrovnávajúci zásah vsietil Ivan Koložváry.

Ligue Magnus (Francúzsko): O výhre Epinalu nad Štrasburgom 4:3 rozhodol v samostatných nájazdoch Dominik Fujerík.

Polska Hokej Liga (Poľsko) – skupina víťazov: Jediný gól Krakova pri prehre s Tychy 1:4 strelil Tomáš Sýkora. Skupina porazených: V stretnutí Katovice – Osvienčim 3:4 po nájazdoch sa v drese hostí raz strelecky presadil Peter Tabaček.

SOBOTA 4.2.

NHL (USA/Kanada): Los Angeles vyhralo vo Philadephii 1:0 po predĺžení, Peter Budaj chytil všetkých 17 na jeho bránku mieriacich pukov. Dvomi asistenciami prispel Marián Hossa k výhre Chicaga na ľade Dallasu 5:3. Ani tri gólové prihrávky Zdena Cháru nepomohli Bostonu k bodom a podľahol Torontu 5:6.

QMJHL (Kanada): Po dlhšej dobe skóroval Samuel Buček, jeho Shawinigan prehral s Gatineau 2:3 po predĺžení.

GMHL (Kanada): V dueli West Nipissing – South Muskoka 5:9 bol prvou hviezdou hosťujúci Tomáš Németh, autor piatich gólov a dvoch asistencii.

SHL (Švédsko): Veľkú zásluhu na víťazstve Örebra v Leksande 2:1 mal brankár Július Hudáček, chytil 38 z 39 striel a zaznamenal tak 97,4-percentnú úspešnosť zákrokov.

EBEL (Rakúsko) – skupina porazených: Znojmo si poradilo so Székesfehérvárom 3:1, na dva góly víťazov asistoval Peter Pucher.

AlpsHL (Rakúsko) – skupina porazených: V dueli Zell am See – Vipiteno 4:3 po predĺžení asistoval pri dvoch góloch domácich Igor Rataj.

MOL Liga (Maďarsko): K výhre Galati nad Debrecínom 6:5 po predĺžení prispel piatimi asistenciami Ondrej Rusnák a dvomi aj Juraj Ďurkech. Dvakrát asistoval taktiež Stanislav Hudec, jeho DAB Docler Dunaújváros zdolal Belehrad 8:3.

NEDEĽA 5.2.

GMHL (Kanada): V stretnutí St. George Ravens - London Lakers 9:4 bol prvou hviezdou domáci Martin Dlugolinský s bilanciou 3+1.

Tipsport Extraliga (Česko): Branislav Konrád vychytal výhru Olomouca nad Plzňou 3:1, mal pri nej 96,6-percentnú úspešnosť zásahov. V dueli Hradec Králové – Litvínov 3:1 stáli proti sebe dvaja slovenskí gólmani. Z víťazstva sa tešil Patrik Rybár (96,2%), porazeným bol Jaroslav Janus (94,6%). Po góle Jána Sýkoru viedli Pardubice v Zlíne 4:2, napokon prehrali 4:5 po nájazdoch. Dve asistencie Branka Radivojeviča, jedna Mária Bližňáka a 24 úspešných zákrokov Jána Lašáka pomohli Libercu k výhre v Třinci 4:3.

NLB (Švajčiarsko): Skóre duelu Chaux-de-Fonds – Martigny 3:4 po predĺžení otváral hosťujúci Jozef Balej.

DEL 2 (Nemecko): V zápase Crimmitschau – Ravensburg 3:4 skóroval dvakrát domáci Martin Bartek a raz aj hosťujúci Adam Lapšanský.

Ligue Magnus (Francúzsko): K výhre Lyonu nad Epinalom 4:1 prispel dvomi gólmi Samuel Takáč. Ani gól a asistencia Vladimíra Kubuša nezabránili prehre Nice s Rouenom 3:5.

MOL Liga (Maďarsko): Ferencvároš Budapešť podľahol Miškovcu 5:7, na tri domáce góly prihrával Henrich Jaborník, na jeden Vladimír Ďubek. DAB Docler Dunaújváros podľahol Székesfehérváru 5:6 po predĺžení, jeden z gólov DABu vsietil Stanislav Hudec. V stretnutí Miercurea Ciuc – Debrecín 4:5 po nájazdoch sa raz presadili domáci Michal Korenko i hosťujúci Martin Saluga, ten aj dvakrát asistoval.

Polska Hokej Liga (Poľsko) – skupina víťazov: Opole viedlo nad Krakovom 2:0, potom prehrávalo po góle Matúša Chovana 2:3, aby napokon zvíťazilo 4:3 po nájazdoch.

PONDELOK 6.2.

NHL (USA/Kanada): Peter Budaj bol vedením NHL vyhlásený za tretiu hviezdu uplynulého týždňa v súťaži.

UTOROK 7.2.

Champions Hockey League - finále: Skóre stretnutia Frölunda – Sparta Praha otváral v tretej minúte Lukáš Cingeľ po prihrávke Andreja Kudrnu. Z cennej trofeje sa po výhre 4:3 po predĺžení napokon radoval domáci švédsky celok.

WHL (Kanada): Treťou hviezdou duelu Prince George – Vancouver 4:1 sa stal Radovan Bondra, ktorý svojim gólom načal svojho bývalého zamestnávateľa.

ECHL (USA): Miloš Bubela bol prvou hviezdou duelu Atlanta – Orlando 5:8, keď asistoval na štyri góly víťazov.

USHL (USA): O výhre Sioux City v Omahe 3:2 rozhodol z trestného strieľania v predĺžení Kristián Pospíšil, ktorý v dueli skóroval dvakrát.

NLB (Švajčiarsko): Academy Zug zdolal Biascu 3:1, gólom a asistenciou k tomu pomohol Richard Rapáč.

STREDA 8.2.

NHL (USA/Kanada): Treťou hviezdou zápasu Minnesota – Chicago bol hosťujúci Richard Pánik s bilanciou 1+1.

Prečítajte si aj: PREDCHÁDZAJÚCI SUMÁR OD 26.1. DO 1.2.
Zdieľajte:
Zdroje informácií: evysledky.com, slovakhockey.sk, icehockey.kz, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články