Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Záhreb už je jednou nohou v inej súťaži: Za odchod z KHL jasne hlasovali aj fanúšikovia

KHL
ZÁHREB - Chorvátsky účastník KHL Medveščak Záhreb zvažuje svoj odchod z druhej najlepšej ligy sveta a dal to najavo aj podaním prihlášky do rakúskej EBEL ligy.
Zdroj: instagram.com/khl_medvescak_zg
Zdieľajte:

V rakúskej nadnárodnej súťaže EBEL už v minulosti pôsobil po boku rakúskych, slovinských a maďarských klubov. Finančné komplikácie sa nepodarilo vyriešiť a vyzerá to tak, že Medveščak sa po štyroch rokoch rozhodne pre radikálny krok.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Blíži sa prestupová uzávierka, neustály boj o čelo tabuľky pokračuje, zrodí sa dnes prekvapenie?

Tím má pre dlhodobé problémy s výplatami problém udržať si na súpiske kľúčových hráčov. "Je to tak každý ročník. Piroritou je pre nás zotrvanie v KHL, ale podali sme si prihlášku aj do EBEL. Záleži od mnohých faktorov, kde napokon budeme hrať. Predovšetkým od tých ekonomických a politických," povedal pre oficiálne stránky chorvátskeho tímu Ranko Vučevič, ktorý má na starosti komunikáciu s médiami.

O odchode informovala aj chorvátska verzia stránky KHL. Pod článkom sa v hlasovaní jasne vyjadrili fanúšikovia. Za odchod je 146 z nich, za zotrvanie v KHL iba 46. Záhreb sa v tabuľke Západnej konferencie nachádza na 11. mieste, na play off stráca 10 bodov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.hr, medvescak.com

Diskusia

Podobné články