Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Blíži sa prestupová uzávierka, neustály boj o čelo tabuľky pokračuje, zrodí sa dnes prekvapenie?

ZVOLEN – Pomaly sa blíži prestupová uzávierka a tak jednotlivé mužstvá svoje kádre dopĺňajú. Dnes sa odohrajú zaujímavé šlágre. Pod Pustý hrad príde Žilina, Novozámčania budú hostiť Košice, v Martine sa predstaví Banská Bystrica, Poprad pocestuje na Liptov a Trenčín privíta Nitru.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HKM Zvolen - MsHK Žilina

Zvolenčania hrajú celkom dobre a hlavne doma v poslednom čase body lacno nepúšťajú. Z posledných deviatich zápasov prehrali doma iba dva, s Popradom a Martinom.

Žilina naposledy predsa len získala tri body proti Trenčínu, čím si upevnila priebežnú štvrtú priečku. Sú to dva vyrovnané tímy, hoci Žilina je túto sezónu o niečo lepšia, Zvolen jej body len tak ľahko nedaruje.

Tipujeme výhru Zvolena v kurze 2.00

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Poprad

Liptáci budú bojovať proti Kamzíkom z poslednej priečky zaisťujúcej postup do play-off, a teda z ôsmeho miesta. Liptáci sa tu usadili so ziskom 51 bodov, ktoré postupne pozbierali v celkovo 40 zápasoch. Liptákov však rozhodne nemôže tešiť nepriaznivé skóre v pomere 108:129.

Prečítajte si aj: VIDEO Nové Zámky priviedli posilu do útoku, Kanaďan už stihol debut aj asistenciu

Popradskí Kamzíci majú aktuálne vcelku dobrú formu. Nachádzajú sa na 5. priečke tabuľky so ziskom 60 bodov. Na štvrtú Žilinu strácajú šesť bodov, ale na chrbát im dýcha šiesty Zvolen s rovnakým počtom bodov. Poprad si naposledy pripísal prvé víťazstvo v riadnom hracom čase nad Banskou Bystricou v tejto sezóne. Dnes ho čaká o niečo prijateľnejší super.

Tipujeme výhru Popradu v kurze 2.44

MHC Martin - HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Martinčania aktuálne nemajú bohvie akú formu, postupne sa v tabuľke prepadli až na 7. miesto. Je potrebné však pripomenúť, že majú ešte dva zápasy k dobru. Obe mužstvá body potrebujú ako soľ. Martin ich nutne potrebuje, aby obhájil svoju pozíciu a dostal sa do play off.

Banská Bystrica prichádza do Martina s jasným cieľom. Vybojovať tri body a opäť sa vrátiť na víťaznú vlnu. Barani si prešli nelichotivou trojzápasovou sériou prehier. Podľahli Nitre 3:0, Žiline 5:2 a Zvolenu 3:4. A akoby toho nebolo málo, naposledy nečakane podľahli aj Popradu 4:1. Banská Bystrica má teda aktuálne 82 bodov rovnako ako Košice, ale o niečo horšie skóre. Najproduktívnejším hráčom kádra je kanadský obranca Matthew Maione, ktorý nazbieral 43 bodov vďaka 9 gólom a až 34 asistenciám a v lige je známy najmä svojimi útočnými výpadmi a tvorením hry v útočnom pásme. Takého hráča by chcelo mať každé mužstvo a Bystrica ho práve má.

Tipujeme výhru Banskej Bystrice v kurze 1.85

HK Dukla Trenčín - HK Nitra

Nitrania využili vzájomný súboj Košíc s Banskou Bystricou a po troch bodoch z Liptova sa vyšplhali na druhé miesto. Dlho sa tam však neohriali. V poslednom zápase zaváhali s Novými Zámkami a prehrali 3:1. Zaujímavosťou je, že ak by vyhrali, mohli sa dostať na čelo tabuľky. Teraz im patrí 3. miesto, ale na prvé miesto strácajú len dva body. Nitrania budú chcieť potvrdiť rolu favorita. Vedenie Nitry predĺžilo zmluvy s dvomi útočníkmi. Klubu spod Zobora sa na ďalšie dve sezóny upísali Tibor Kutálek a Michal Krištof.

Vari len najväčší optimisti z radov fanúšikov Dukly očakávali, že nórsky brankár Volden bude tak veľkou posilou. Zatiaľ odchytal štyri zápasy, dostal v nich iba štyri góly a Dukla z toho vyťažila desať bodov.

Tipujeme výhru Nitry v kurze 2.00

HC Nové Zámky- HC Košice

Posledný tím tabuľky potrebuje jednoznačne body, v poslednom zápase predviedli neskutočný hokej, keď si poradili s Nitrou 3:1. Novým Zámkom sa týmto víťazstvom a zaváhaním Trenčanov podarilo dostať na deviatu priečku.

Košice sú momentálne na prvej priečke s lepším skóre pred Banskou Bystricou. Posledné zápasy hrajú oceliari ako na hojdačke, výhru strieda prehra. V tomto zápase sú miernym favoritom a určite budú chcieť naplno bodovať. Takisto aj košickí fanúšikovia nechcú nič iné, než tri body proti Novým Zámkom.

Tipujeme výhru Košíc v kurze 1.80
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com, instagram.com

Diskusia

Podobné články