Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chára nie je hviezdou, iba skromným lídrom: Slová prosím a ďakujem otvoria každé dvere

NHL
BOSTON - Zdeno Chára sám seba považuje iba za obyčajného hráča s túžbou dosiahnuť čo najviac úspechov. V Bostone robí kapitána už jedenásť sezón. Vyhral už Stanleyho pohár a so Slovenskom má v zbierke dve strieborné medaily z MS.
Zdroj: instagram.com/nhlbruins
Zdieľajte:

Za svoju najväčšiu prednosť považuje schopnosť tvrdo pracovať. "Som známy tím, že tvrdo pracujem a hlavne vďaka tomu som sa prepracoval medzi najlepších. Som aj veľmi ctižiadostivý a odolný, prah bolesti mám veľmi vysoko. Bolesti počas hry alebo na tréningoch viem potlačiť," povedal BigZ pre pravda.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Cehlárika na farme Bostonu považujú za neuveriteľného, NHL má na dosah: Verím, že som blízko

"Ak ste skromný a využijete každý deň ako možnosť dokázať, že ste dobrý hráč, to je správna cesta. Rodičia mi hovorili, že prosím a ďakujem patria medzi slová, ktoré otvárajú svet. Nemám dôvod sa považovať za hviezdu. Som obyčajný človek, ktorý tvrdo pracuje. To sú pre mňa spolu s rodinou a víťazstvami najdôležitejšie veci v živote," opísal Chára svoju filozofiu.

Ak sa vyrieši účasť hráčov z NHL na olympiáde, v Pjongčangu 2018 slovenskí fanúšikovia pravdepodobne uvidia aj najvyššieho hráča profiligy. "Ide v podstate o to, aby hráči boli zaplatení aj počas pauzy v NHL. Je to otázka biznisu, ktorý je súčasťou moderného športu. Verím, že sa to vyrieši. Ak o mňa bude mať záujem reprezentačný tréner, stále som ochotný obliecť si najcennejší dres."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: nhl.com/bruins, pravda.sk

Diskusia

Podobné články