Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marek Svatoš ako ho doposiaľ nepoznáme: Jazda pod vplyvom alkoholu a ohrozovanie vlastného syna!

BRATISLAVA - Po smrti bývalého hokejového reprezentanta Marka Svatoša († 34) sa objavujú stále nové informácie, ktoré odhaľujú jeho problematické životné obdobie.
Zdroj: facebook.com
Zdieľajte:

Po výsledkoch pitvy Mareka Svatoša ostali jeho blízki z radov rodiny a kamarátov či kolegov nepríjemne prekvapení. Svatoš pred smrťou užil kombináciu kodeínu, morfínu a antidepresív. Ako informoval Denver Post, niekdajší hráč Colorada, Nashvillu či Ottawy v minulosti užíval heroín a absolvoval odvykaciu liečbu.

Prečítajte si aj: Svatošova minulosť zaskočila aj jeho mamu, Višňovského či Jurčinu: Koniec kariéry nezvládne každý

Jazda pod vplyvom alkoholu

Vodiča, ktorý nedokázal držať smer jazdy, nahlásila 15. marca 2016 polícii posádka miestnej požiarnej záchranky South Metro Ambulance. Počas kaskadérskych manévrov vodič vybehol na stredový obrubník, pričom na aute prerazil dve pneumatiky. Následne ťažko ovládateľné auto nasmeroval na okraj vozovky do parkovacieho boxu, kam ho sprevádzala aj posádka zdravotníckeho voza a zakrátko dorazila aj hliadka.

Polícia z Lone Tree zaistila za volantom čierneho Mercedesu Benz bývalého útočníka Colorada Marka Svatoša. Podľa svedka pri vystupovaní z auta ledva stál na nohách. „Páchol po alkohole, na ústach mal ešte stále stopy po zaschnutom červenom víne,“ tvrdil svedok.

Ohrozovanie mladšieho syna

Priťažilo mu, že na zadnom sedadle bol jeho mladší syn Milan, ktorý mal v tom čase len dva roky. Chlapca odviezli domov k matke, otca po ošetrení v miestnom zdravotnom stredisku umiestnili do vyšetrovačky. Okrem jazdy pod vplyvom omamnej látky a bezohľadnej jazdy ho obvinili v duchu zákonov štátu Colorado aj z ohrozenia dieťaťa.

Na stanici Svatoš priznal, že vypil pol fľaše vína, pričom na predpis užíva Oxycodone a Percocet - obe sú silné analgetiká zo skupiny opioíd používané pri odvykacej liečbe ako náhrada tvrdých drog. „V cele zadržania si nedokázal vôbec spomenúť na to, že šoféroval auto a mal v ňom aj svoje dieťa,“ uviedol svedok podľa denníka Denver Post.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denver Post

Diskusia

Podobné články