Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Ďalší zlatý chlapec v tichosti ukončil kariéru, novú prácu má v St. Louis

WASHINGTON - Ďalší majster sveta z Göteborgu zavesil korčule na klinec. Ľuboš Bartečko (40) sa už na ľade ako profesionál neobjaví.
Zdroj: facebook.com/Luboš-Bartečko
Zdieľajte:

V hre ešte bolo pokračovanie v drese Popradu, no to je už minulosť. Bartečko sa totiž podľa informácii Nového Času už nenachádza na Slovensku.

Prečítajte si aj: Kamzíky v príprave zatiaľ bez Bartečka, Kostúr na odchode

"V lete som ukončil kariéru, rozmyslel som si to už počas minulej sezóny. Teraz žijeme s rodinou v St. Louis, keďže manželka Nataša odtiaľto pochádza. Obaja tu pracujeme a aj deti tu chodia do školy. Žijeme taký normálny život," potvrdil Bartečko pre cas.sk.

Na dôchodku však dlho neostal a jeho nová práca je tiež súčasťou hokeja. "Robím trénera tímu do 18 rokov St. Louis. K tomu dávam lekcie aj synovi Dominikovi, ktorý hráva za kategóriu dvanásťročných. Keď ľudia z klubu zistili, že som skončil, tak ma oslovili. Začalo ma to veľmi baviť a chcel som to vždy skúsiť, takže som sa dlho nerozhodoval."

V kariére toho dosiahol dosť a nič neľutuje. V St. Louis navyše hráva aj syn Petra Šťastného Paul. "Som spokojný s tým, kam som to dotiahol. So Štastnými na seba občas narazíme, ale Peter na zápasy veľmi nechodí," povedal Bartečko pre cas.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: tivi.cas.sk, TASR, hkpoprad.tipsportextraliga.sk

Diskusia

Podobné články