Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Veľké mená sa vracajú na Slovensko

Návrat Miklíka, Kopeckého, či skvelý zápas Richarda Pánika. Aj o tomto v ďalšom vydaní hokejových udalostí minulého týždňa.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skvelý štart

Geniálny štart sezóny mal Richard Pánik, ktorý strelil svoj prvý hattrick v NHL a stal sa vďaka tomu aktuálnym lídrom strelcov. Rodák z Martina si praje aby ho tento výkon nakopol a podával podobné výkony celú sezónu. Slovenský útočník dostal pochvalu aj od trénera Joela Quennevilla: "Má za sebou výborný zápas. Ukázal, čoho je schopný v ofenzíve, s pukom dokáže veľké veci."

Je späť

Vicemajster sveta sa vrátil naspäť do Košíc. Michel Miklík odohral v drese oceliarov 4 sezóny, v ktorých získal 2 majstrovské tituly. Miklík podpísal zmluvu v Košiciach zatiaľ na mesiac a predstaví sa v košickom drese už v utorok, proti Bystrici, s ktorou práve súperia o druhé miesto v tabuľke.

Trápenie Košíc

Najprv prehra v Mikuláši a následne domáce zakopnutie s Novými Zámkami, ktoré taktiež ako Liptovský Mikuláš v Tipsport lige nováčikom. Na takéto výsledky v Košiciach zvyknutí zrejme nie sú a ľahké to nebudú mať ani v budúcom zápase proti rozbehnutej Banskej Bystrici. V Poprade sa nezmenilo nič a naďalej pokračuje vo svojej sérii prehier a na štadióne v Poprade sa začínajú objavovať transparenty s nápismi Jonák von. Uvidíme, či nové trenérske duo zotrvá a odlepí kamzíkov z dna tabuľky, alebo na lavičke skončí.

Ďalšie zaujímavé meno v našej lige

Marcel Hossa, Peter Ölvecký už v Trenčíne pôsobia, teraz sa k týmto dvom zaujímavým menám pridá aj bývalý hráč NHL, Tomáš Kopecký. Držiteľ dvoch Stanleyho pohárov a držiteľ striebornej medaile z MS v roku 2012 sa dohodol s Duklou na krátkodobej zmluve, no je možné, že ostane v Trenčíne až do konca sezóny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články