Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majeský trénuje, ale hrať nebude: V zápasoch ma nečakajte

BANSKÁ BYSTRICA - Už takmer 40-ročný obranca Ivan Majeský sa pred koncom základnej časti v minulom ročníku vrátil do rodného mesta a pomohol tímu HC´05 iClinic Banská Bystrica k postupu až do finále.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vďaka veľmi dobrým výkonom mnohí fanúšikovia dúfali, že bude v drese "baranov" pokračovať aj naďalej, ale sám Majeský to aspoň nateraz vyvrátil: "Som po operácií s kolenom, takže týždeň budem spolu s chlapcami len trénovať. Uvidí sa neskôr," povedal pre hokejovysvet.sk, čo znamená, že ak sa rozhodne v kariére pokračovať, opäť naskočí do rozbehnutej sezóny.

"Otestujem sa kus po operácií a potom sa uvidí. Koleno je v poriadku. Predsa len, od zákroku už ubehol nejaký čas," informoval v rozhovore a dodal: "Môžem ho normálne zaťažovať."

Aj keď sa na ľad nepozrie, svojim (ex)spoluhráčom v najbližšom ročníku verí, no v tvrdeniach je opatrný: "Uvidíme, ako to dopadne, ale ambíciou je určite hrať o čelo tabuľky. Dúfam, že to tak bude, avšak lepšie to budeme vedieť keď prídu všetci chalani," nechal sa počuť Majeský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články