Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Országh je s tímom spokojný, ale niekto ešte určite príde: Máme tam medzery

BANSKÁ BYSTRICA - Vicemajster našej súťaže pomaly finišuje s doplňovaním kádru.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC´05 iClinic Banská Bystrica začala prípravu na ľade a jej tréner Vladimír Országh ešte očakáva príchod posíl, aj keď jedným dychom dodáva, že tím je už z veľkej miery poskladaný a pôjde len o niekoľko jedincov: "Máme ešte nejaké diery a niekoľkí hráči do mužstva pribudnú, ale už ich nebude veľa. Maximálne traja hokejisti," hovorí a následne situáciu aj mierne upresnil: "Potrebujeme nových obrancov, takže pracujeme na tomto."

Počas leta sa ale v kabíne vymenilo pomerne veľa hráčov, takže v novej sezóne to nebude presná tá Banská Bystrica, ktorá takmer získala titul v uplynulom ročníku: "Musím povedať, že dosť veľa nosných hráčov odišlo. Na druhej strane sme ale hľadali vhodné náhrady, takže si myslím, že mužstvo bude znovu veľmi dobre poskladané."

V hre aj naďalej ostáva návrat Tomáša Ziga. Ten sa stal hráčom Slovanu Bratislava hrajúceho KHL, ale na stredné Slovensko by sa mohol vrátiť formou striedavých štartov: "Budeme situáciu okolo neho sledovať. Podľa toho, ako sa mu bude dariť v Slovane, uvidíme, či sa vráti naspäť alebo si tam vybuduje miesto," dodal.

Celý rozhovor s trénerom HC´05 iClinic Banská Bystrica Vladimírom Országhom:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články