Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 (ne)hokejových vecí z MS, ktoré vás dostanú + BONUS

Majtrovstvá sveta v ľadovom hokeji sú za nami. Z triumfu sa tešili javorové listy, striebro putovalo do krajiny tisícich jazier a bronz ostal doma v Rusku. Počas šampionátu bolo načo pozerať. Svedčia o tom krásne hokejové momenty, góly, asistencie a mnoho iného. Okrem toho sa diali aj iné, nie tak celkom hokejové veci, ktoré ale samozrejme s hokejom súvisia. Predstavíme si tie najlepšie veci, ktoré vám nemali ujsť a rozhodne vás pobavia a dostanú.
Zdroj: YouTube.com-koláž
Zdieľajte:

Peter Bondra v sieni slávy IIHF

Legendárny slovenský hokejový útočník Peter Bondra sa dočkal významného ocenenia. Medzinárodná hokejová federácia ho v záverečný deň 80. MS v Rusku uviedla do Siene slávy IIHF. Bondra je siedmym Slovákom, ktorému sa dostalo tejto pocty.
Takto si spomína na zábavné historky zo svojich zápasov:

Lekcia ruského jazyka

Reportérka Olga Khmylev sa rozhodla naučiť hokejistov na majstrovstvách sveta pár základných hokejových slovíčok v ruskom jazyku. Pozrite sa ako sa s ruštinou popasovali hokejisti:

Roztlieskavačky ozdobou tribún

Roztlieskavačky, reps. cheerleederky a hokej, to proste k sebe pasuje. O tom, že sú "cheerky" v Rusku pekné a starajú sa o náladu na štadiónoch vás presvedčí aj toto video:

Lajka

Oficiálnym maskotom na 80. MS v Rusku bol pes Lajka. Ruské národné plemeno Lajka zohralo veľkú úlohu v ruskej histórii. Počas druhej svetovej vojny výrazne poslúžilo Červenej armáde a neskôr v roku 1957 sa pes tohto plemena s rovnakým menom dostal ako prvá živá bytosť na obežnú dráhu Zeme.
Pozrite si ako prebiehal maskotov deň:

Andrej a Andrej

Medzinárodná hokejová federácia na MS v Rusku zábavnými otázkami vyspovedala našich dvoch obrancov, kapitána Andreja Sekeru a Andreja Meszároša:

BONUS

Nežalaný hosť v živom vstupe a to naj od západných susedov

Počas úvodných zápasov našej reprezentácie na majstrovstvách sveta bol štatistický servis veľmi aktívny. Všimnite si výraz Pavla Gašpara - moderátor/komentátor RTVS.
Taktiež sa zasmejte na tom "najlepšom" čo sa (ne)objavilo vo vysielaní MS na českých obrazovkách:

Zdieľajte:
Zdroje informácií: HokejovySvet.sk, YouTube.com

Diskusia

Podobné články