Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sexi forma protestu popradských hokejistiek proti ignorácii zväzu

Hoci hráčky ŽHK Poprad získali majstrovský titul ešte 5. marca, doteraz márne čakajú od SZĽH na víťazný putovný pohár. Keďže páni zo zväzu sa nie a nie rozhýbať, skúšajú dievčatá používať ženské zbrane.
Zdroj: Peter Handzuš
Zdieľajte:

Na nie veľmi rýchle konania SZĽH sme si už všetci ako tak zvykli. Viete si však predstaviť, že by kapitán víťazného mužstva Tipsport ligy čakal na poťažkanie si majstrovského pohára viac ako mesiac? Presne to prežívajú momentálne popradské hokejistky.

Síce svoj posledný zápas sezóny vyhrali nad Prešovom ešte 5. marca, oslavy nemohli doteraz prebehnúť tak, ako si to predstavovali. Zväz im totiž doteraz nebol schopný doručiť vytúžený putovný pohár.

„Dodnes nám nedoručili putovný pohár ani nikto dievčatám zo zväzu neprišiel poblahoželať,“ zhrnul nepríjemné pocity hokejistiek tréner Milan Skokan. „Do reprezentácie si berú dievčatá z oddielu bez toho, aby nám niekto niečo oznámil či výber konzultoval. Podľa čoho sa robí nominácia, keď sa nikto nepríde pozrieť na zápasy? Keď sme vlani skončili druhí, putovný pohár majstra bol v našej kancelárii vyše polovice sezóny. Nikto ho neprišiel zobrať, aby ho dal Bratislavčankám. To ho u nás mohli rovno nechať, teraz by nemali problém nám ho opäť odovzdať,“ vraví so smútkom v hlase tréner.

Podľa vyjadrenia hráčok a trénera, aj gratulácia na ľade od šéfa oblastnej organizácie SZĽH Vladimíra Šándrika bolo viac než chladné. Preto sa dievčata rozhodli pripomenúť sa silnými zbraňami a zväzu posielajú pár mierne pikantných fotiek. Do už hádam pánov rozhýbe. Sme však zvedaví, ako by vyzerala druhá séria fotiek, ak by na pohár museli čakať ďalší mesiac...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články