Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lintnera podporili ďalšie hokejové fankluby

Súčasného prezidenta SZĽH Igora Nemečka vyzve v boji o jeho post bývalý hokejista a majster sveta z roku 2002 Richard Lintner.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prezidentské voľby sa uskutočnia vo štvrtok 25. júna v Bratislave. Hlasovať o novom prezidentovi budú kluby a funkcionári SZĽH. My sme však oslovili slovenské hokejové fankluby s otázkou, či podporujú Richarda Lintnera.

Okrem extraligových fanklubov vyjadrili Lintnerovi podporu aj fankluby prvoligových tímov. Fanklub MHK 32 Liptovský Mikuláš a HC 46 Bardejov. “Určite ma Citrón našu podporu. Tento hokej potrebuje zmenu a tá zmena by mohla nastať teraz. Určite to už nebude horšie ako teraz. Môže to ísť iba k lepšiemu. Dúfame, že Citrón bude zvolený za šéfa SZĽH,” znie oficiálne vyjadrenie bardejovského fanklubu.

Z extraligových fanklubov Lintnera podporili HFC04 o.z. (fanklub HK 37 Piešťany) a Ultras Skalica (fanklub HK 36 Skalica).

HFC04: “Tak isto ako aj ostatní, ktorí chcú zastaviť úpadok úrovne hokeja v našej krajine, i HFC04 o.z. ako fanklub Piešťan plne podporuje Riša Lintnera v jeho aktivitách. Vieme, že jeho boj so starým myslením a štruktúrami nebude jednoduchý, ale snáď mu podpora fanúšikov z každého kúta našej vlasti bude dostatočným povzbudením.”

Ultras Skalica: “Samozrejme plne podporujeme kandidatúru Richarda Lintnera na prezidenta SZĽH spolu s jeho tímom.”

Neutrálnym zostáva fanklub Verní Slovanu, ktorý nevyjadruje podporu ani jednému z dvoch kandinátov na prezidenta SZĽH. “Nestaviame sa oficiálne na žiadnu stranu – nepodporujeme ani Richarda Lintnera, ani Igora Nemečka,” uviedli na svojej webovej stránke.

Ostatné extraligové fankluby (Ultras Žilina, Bryndziari Crew (HKM Zvolen), Yellow Red Army (Dukla Trenčín), HBTF ´06 (HK 36 Skalica), Ultras Iskra (HC 05 Banská Bystrica), Fanklub Steelers (HC Košice), Fanklub HK Nitra) sa už podpísali pod spoločnú výzvu na podporu Lintnera, ktorá bola uverejnená na stránke ultras-magazine.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články