Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majster z Košíc s ďalšou posilou

Český zadák okrem pražskej Sparty pôsobil i vo Vítkoviciach, vo Fínsku obliekal dresy Pelicans Lahti a Espoo Blues, vo Švédsku Lulea HF. V KHL hral za Salavat Julajev Ufa a Avtomobilist Jekaterinburg.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vedenie slovenského hokejového majstra HC Košice sa dohodlo na dvojročnej spolupráci s českým obrancom Radkom Philippom, ktorý naposledy pôsobil v Sparte Praha. Informovala o tom oficiálna webová stránka košického klubu.

"Sme radi, že sme sa s Radkom Philippom dohodli na spolupráci. Zmluvu sme uzatvorili na dva roky. Radek dobre pozná košické prostredie, keďže už u nás krátko pôsobil na začiatku sezóny 2008/2009 a bol aj súčasťou mužstva, ktoré bojovalo o účasť v Lige majstrov v Norimbergu. Prichádza k nám zo Sparty Praha, kde patril medzi opory zadných radov. Jeho skúsenosti z medzinárodného hokeja budú pre nás prínosom v zápasoch Ligy majstrov, ale aj v bojoch o extraligové body," uviedol pre oficiálny web "oceliarov" generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Český zadák okrem pražskej Sparty pôsobil i vo Vítkoviciach, vo Fínsku obliekal dresy Pelicans Lahti a Espoo Blues, vo Švédsku Lulea HF. V Kontinentálnej hokejovej lige hral za Salavat Julajev Ufa a Avtomobilist Jekaterinburg.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články