Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ivan Baranka: Na ľad chodíme unavení, z ľadu ešte unavenejší

Slovan včera dokázal pokoriť silný Petrohrad aj napriek faktu, že nastúpil len s päticou obrancov. Jedným zo statočných zadákov belasých bol Ivana Baranka, ktorý gólom na 5:2 zavŕšil prekvapujúce víťazstvo bratislavského celku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

„Zostava nie je ideálna. Je nás málo, niekedy to vyzerá tak, že na ľade len ťaháme nohy, no aspoň sme to nezabalili,“ začal svoje rozprávanie tesne po skončení predposledného zápasu základnej časti KHL obranca Ivan Baranka, ktorý dokázal po zranení prvý krát skórovať, avšak prvé domáce víťazstvo Slovana v kalendárnom roku príliš neprežíval. „Som rád za fanúšikov, že sme im to mohli darovať. Ak však mám hovoriť za seba, mne už to víťazstvo nechutí. Samozrejme, stále je lepšie vyhrať ako prehrať, no v takomto štádiu sezóny ma to už nejako extra nepoteší. Škoda, že tie tri body už nič neznamenajú.“

Tréner belasých Petri Matikainen má v závere sezóny k dispozícii len tri útoky a päť bekov. Ivan Baranka sa tak už druhý zápas v rade objavuje na ľade prakticky každé druhé striedanie. „Tak, to je veľká parádička. Točíme sa tam piati. Na ľad chodíme unavení, z ľadu ešte unavenejší. Ešte nedajbože, že je nejaký obranca na trestnej lavici, potom sa točíme rad za radom. Už to veru nie je sranda,“ skonštatoval na margo hráčskej situácie v Slovane 29-ročný obranca, ktorý len nedávno naskočil späť do hry po takmer dvojmesačnej pauze zavinenej zranením.

Slovan v utorok privíta v domácej aréne Jokerit Helsinki. Týmto zápasom sa pre belasých skončí sezóna a možno aj účinkovanie v KHL, a tak by chcel Ivan Baranka opäť potešiť fanúšikov víťazstvom. „Už sa nemáme, na čo šetriť. Dáme do toho všetko. Veľmi si želám, aby sme v poslednom zápase sezóny potešili fanúšikov,“ dodal Baranka, ktorý by nemal chýbať v úvodnom kempe slovenskej reprezentácie pred šampionátom v Českej republike.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: HokejovySvet.sk

Diskusia

Podobné články