Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Snehová metelica zasiahla aj extraligu, odohrali sa iba dve stretnutia

V dnešnom kole domácej hokejovej extraligy sa kvôli zlému počasiu predstavili iba štyri mužstvá - Košice, Trenčín, Zvolen a Banská Bystrica.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Košice - Dukla Trenčín 3:2 (1:1, 1:1, 1:0)

Góly: 5. Jánošík (Češík,Sojčík), 11. Hlinka (Nemec,Melichárek), 27. Lapšanský (Štrbák,Rachunek), 28. Dudáš (Koyš,Bokroš), 45. Hindoš (Macejko,Rachunek)

HC 05 Banská Bystrica - HKM Zvolen 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

Góly: 11. Jurík, 22. Kytnár (Bambúch,Kafka), 49. Podkonický (Bagin,Brabenec), 50. Jurík (Pokovič,Obdržálek)

Úradujúci slovenský hokejový majster HC Košice vydrel v piatkovom zápase 46. kola Tipsport extraligy na domácom ľade výhru 3:2 nad Duklou Trenčín. ,,Oceliari" dvakrát viedli, no hostia dokázali zakaždým vyrovnať, víťazstvo priniesol domácim až gól Mateja Hinďoša zo 45. minúty. Nový tréner Košíc Peter Oremus si tak stále drží stopercentnú bilanciu, mužstvo od jeho nástupu vyhralo všetky štyri zápasy.

Košičania ako prvý tím v sezóne dosiahol stobodovú hranicu a zvýšili vedenie v tabuľke, na druhú Banskú Bystricu majú aktuálne náskok sedem bodov. ,,Barani" totiž zaváhali, keď prehrali v derby so Zvolenom 1:3. Za hostí dal dva góly Lukáš Jurík.

Pre snehovú kalamitu a s ňou spojené problémy na cestách sa v piatok neodohrali až tri extraligové stretnutia. Zápasy HK Nitra - HK Poprad, HK 36 Hant Skalica - MsHK DOXXbet Žilina s ŠHK 37 Piešťany - MHC Mountfield Martin odložili a odohrajú sa v náhradnom termíne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články