Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prievan v extraligovom Poprade

V Poprade skončila až šestica hráčov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V extraligovom kádri hokejistov HK Poprad končí šestica hráčov. Vo zvyšku sezóny nebudú v najvyššej súťaži pôsobiť brankár Juraj Sedlačko, obrancovia Marek Pitka s Dávidom Gáborčíkom a útočníci Peter Gápa, Marek Nagy a Filip Mlynčár. Informoval o tom klubový web.

"Pred dôležitou časťou sezóny sme sa podľa výkonnosti týchto hráčov rozhodli uvoľniť ich do iných klubov," vysvetlil výkonný riaditeľ HK Poprad Tibor Turan. "S každým z týchto hráčov sme hovorili a individuálne im vysvetlili dôvody nášho rozhodnutia."

Klub spomínaným hráčom ponúkol možnosť dohrať sezónu v tímoch prvej ligy (Prešov, Spišská Nová Ves, Bardejov a Michalovce) vo forme hosťovania. Poprad sa pred koncom prestupového termínu v polovici februára zaujíma o popradských odchovancov z iných tímov. O možnosti ich angažovania s nimi rokuje, informovala oficiálna stránka.

Aktuálne má trénerské duo Milan Jančuška a Vladimír Turan k dispozícii štyri kompletné päťky s jedným útočníkom navyše. Káder môžu prípadne doplniť aj hráči juniorského tímu Popradu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články