Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica sa dostáva do problémov

Rozviazanie zmluvy s Colbym Cohenom a výtržnosti Maxa Nicastra s Theom Peckhamom narobili vedeniu hokejového klubu HC ´05 Banský Bystrica značné problémy. Tím dokonca opúšťa aj brankár Miika Wiikman.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Čo sa týka dvojice previnilcov, ich osud ešte zrejmý nie je: „Zatiaľ sa môžu pripravovať individuálne, kým klub nerozhodne o ich ďalšom pôsobení. Dôvodom vyradenia z kádra sú prehrešky voči disciplíne. Zatiaľ sme s nimi nerozviazali zmluvu, zvažujeme aj ich predaj, či výmenu,“ povedal prezident Juraj Koval.

"Barani" majú po strate troch bekov a jedného brankára zrazu veľké problémy v defenzíve: „Situácia je vážna hlavne v obrane, pretože Cuníka a Jaborníka sme poslali na hosťovanie v domnienke, že sa žiadne nepredvídané okolnosti nestanú. Žiaľ stali sa, odísť musel aj Cohen, teraz nemám k dispozícii Nicastra a Peckhama, preto som siahol po junioroch Jendroľa s Lunterom. Uvidíme, či nám vyjde v ústrety Detva a uvoľní nám Jakuba Predajnianskeho. Momentálne je to jediný možný scenár. Potrebujeme aj kvalitného brankára, keďže z prípravy vypadol i Wiikman. Vedenie o probléme vie a pracuje na posilách do tímu. Na trhu je však málo kvalitných bekov,“ podotkol hlavný tréner Miroslav Chudý.

Miika Wiikman bol síce poslednú dobu zranený, jeho strata však bude tiež veľká, keďže na strednom Slovensku zostali len 21-ročný Andrej Košarišťan a 18-ročný Vilim Rosandič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bystricoviny.sk

Diskusia

Podobné články