Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Peckham a Nicastro vyčíňali

Hokejový klub HC ´05 Banská Bystrica len prednedávnom avizoval, že pociťuje pretlak medzi svojimi obrancami, no už o pár dní sa zdá byť všetko inak.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa stredoslovenského portálu bbonline.sk si dvaja zámorskí obrancovia v službách "baranov" poriadne zavarili.

Theo Peckham a Max Nicastro sa podľa informácií v podnapitom stave skoro pobili s príslušníkmi bezpečnostnej služby v nemenovanom mestskom podniku: "V priestoroch herne porozlievali pivo, rozbili asi dva poháre, rozhadzovali pomaranče po priestore herne a boli vyzvaní čašníčkou k uhradeniu účtu za vypité nápoje a spôsobenú škodu, toto odmietli, pričom následne po príchode pracovníkov SBS na ich výzvy k zaplateniu účtu taktiež nereagovali. Tento účet naďalej odmietali zaplatiť, pričom po verbálnej komunikácii s pracovníkmi SBS sa obaja postavili zo sedačky, pričom jeden z týchto mužov agresívne strčil jedného z pracovníkov SBS, následne priskočil druhý muž, ktorý pracovníka SBS chytil za sveter a tričko, ktoré z neho začal ťahať,” oznámil Policajný zbor v Banskej Bystrici v oficiálnom prehlásení.

Samotný klub sa prostredníctvom športového manažéra odmietol k veci vyjadriť: "Oficiálne stanovisko zaujmeme, keď sa celá záležitosť prešetrí,” povedal Vlastimil Plavucha.

Banská Bystrica len pred niekoľkými dňami ukončila spoluprácu s americkým zadákom Colby Cohenom a na hosťovania odišli Henrich Jaborník a Matej Cunik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bbonline.sk

Diskusia

Podobné články