Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bronzový z MSJ dohrá sezónu v Nitre

Aktuálne tretí tím hokejovej Tipsport extraligy HK Nitra sa krátko po konci MS hráčov do 20 rokov dohodol na spolupráci s členom slovenského bronzového tímu Patrikom Bačíkom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aktuálne tretí tím hokejovej Tipsport extraligy HK Nitra sa krátko po konci MS hráčov do 20 rokov dohodol na spolupráci s členom slovenského bronzového tímu Patrikom Bačíkom. Ako informovala stránka hokejportal.net, 19-ročný obranca sa už pripojil k tímu trénera Antonína Stavjaňu a mal by v ňom pôsobiť do konca prebiehajúcej sezóny.

Bačík je odchovancom Slovana Bratislava, zmluvu mal ale podpísanú v tíme HK Orange 20. Slovensko okrem MS "20" reprezentoval v minulosti aj na svetovom šampionáte MS hráčov do 18 rokov. V projekte extraligovej dvadsiatky strávil dve a pol sezóny. "Ak sa výkonnostne uchytí, ostane u nás do konca sezóny," povedal pre hokejportal.net k príchodu mladého obrancu riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

Bačík odpohral v tejto sezóne za extraligovú dvadsiatku 17 zápasov, v ktorých si pripísal tri asistencie. Na juniorských MS v Kanade odohral všetkých sedem duelov Slovákov bez bodového zápisu. Novic v nitrianskom tíme proti Žiline ešte nenastúpi, premiéru v novom drese by mal absolvovať v nedeľňajšom súboji proti Košiciam.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články