Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Denis Godla najlepším brankárom majstrovstiev!

Brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Denis Godla sa stal najužitočnejším hráčom skončených majstrovstiev sveta do 20 rokov. Titul MVP (Most Valuable Player) mu udelili médiá.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Godlu zachytil šampionát vo fantastickej forme a mal výrazný podiel na tom, že Slováci po dlhých šestnástich rokoch vybojovali na juniorských MS bronzové medaily. Na turnaji odchytal sedem stretnutí, pričom zlikvidoval 224 z 242 súperových striel a dosiahol úspešnosť 92,56 percenta. Viackrát svojimi bravúrnymi zákrokmi podržal mužstvo a za svoje výkony si napokon vyslúžil to najvyššie individuálne ocenenie - titul MVP. Okrem toho ho direktoriát turnaja určil za najlepšieho brankára šampionátu a dostal sa ako jediný Slovák aj do All-Star tímu MS.

V ňom mu robia spoločnosť švédsky obranca Gustav Forsling a kvarteto kanadských zlatých medailistov Josh Morrissey, Connor McDavid, Sam Reinhart a Max Domi. Za najlepšieho obrancu MS "20" vyhlásili Rusa Vladislava Gavrikova, ocenenie pre najlepšieho útočníka získal kanadský krídelník Max Domi. Informácie priniesla oficiálna webstránka šampionátu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články