Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kanada prišla o elitného útočníka

V semifinálovom zápase na hokejových Majstrovstvách sveta juniorov medzi Slovenskom a Kanadou neuvidíme útočníka druhej kanadskej formácie.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner Benoit Groulx sa po zvyšok turnaja nebude môcť spoľahnúť na služby Robba Fabbriho, ktorého vyradil z hry podvrtnutý členok. Hráč draftovaný z prvého kola klubom St.Louis Blues si zranenie privodil v prvej tretine zápasu s Dánskom, keď sa stretol pri mantineli v súboji s obrancom Andersom Krogsgaardom.

Zranením Fabbriho bol kanadský tréner donútený pomeniť útoky a miesto v druhej lajne tak vedľa Connora McDavida a Curtisa Lazara zaujal trinásty útočník Brayden Point.

Fabbri dosiahol v štyroch zápasoch na turnaji dva góly a štyri asistencie. V hodnotení plus/mínus si taktiež viedol dobre, dosiahol sedem kladných bodov.

Táto strata by však mohla hrať do karát slovenskému tímu, ktorý z prvého zápasu so spomínaným útočníkom "Javorového listu" nemá pekné spomienky. Fabbri pri debakli 8-0 skóroval dvakrát, pripísal si dve prihrávky a bol vyhlásený najlepším hráčom na strane domáceho celku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články