Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Na najdôležitejší zápas s pozmenenými útokmi, v bráne Godla

Slováci proti Nemcom so zmenenými útokmi, v bránke Godla.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov nastúpia na utorkový duel o postup do štvrťfinále na MS v Kanade proti Nemecku so zmenenými útokmi. Do bránky sa opäť postaví Denis Godla.

"Obrana bude nezmenená, ale útoky sme premiešali. Prvý bude hrať v zložení Lantoši, Réway, Cehlárik, druhý Koyš, Sukeľ, Skalický, tretí začne Bondra, Kabáč, Petráš a štvrtá formácia je poskladaná z tria Paulovič, Rehák, Šoltés. Verím, že v tom budeme mať šťastnú ruku a Nemeckom zdoláme," povedal tréner SR "20" Ernest Bokroš pre oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Ak zverenci trénera Ernesta Bokroša zvíťazia, postúpia medzi najlepších osem tímov turnaja. Na účasť vo štvrťfinále im stačí aj zisk jedného bodu. "Uvedomujeme si, že nás čaká dôležitý zápas. Z chlapcov bolo už po rannom rozkorčuľovaní cítiť plnú koncentráciu a zároveň aj veľkú túžbu uspieť," dodal Bokroš pre hockeyslovakia.sk.

Predpokladaná zostava SR "20" na zápas proti Nemecku:

Godla - Hochel, Rosandič, Jaroš, Holenda, Pavúk, Bačik, Jendroľ - Lantoši, Réway, Cehlárik - Koyš, Sukeľ, Skalický - Bondra, Kabáč, Petráš - Paulovič, Rehák, Šoltés

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články