Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2024: Martin Pospíšil pozná detaily zranenia. Bude nutná aj operácia?

BRATISLAVA - Slovenský hokejový reprezentant Martin Pospíšil nemusí podstúpiť operačný zákrok po zranení, ktoré utrpel v záverečnom stretnutí B-skupiny MS proti Švédsku.
Útočník Martin Pospíšil.
Zdroj: TASR - Michal Runák
Zdieľajte:

Dvadsaťštyriročný útočník Calgary Flames absolvoval vo štvrtok predpoludním vyšetrenie v bratislavskej nemocnici Penta Hospitals Medissimo, pričom podľa doktora Jána Grauzela nemá zranenie v hornej časti tela závažný charakter a predpokladaná doba liečenia je do jedného mesiaca.

Prečítajte si aj

Hokejisti Fínska po strelenom góle.MS 2024: Severské derby prišlo o jedného z najkvalitnejších účastníkov. Dôvodom je verdikt disciplinárnej komisie

Prečítajte si aj

Stephen Harper (vľavo) napriek platnej zmluve s Nitrou odchádza do Česka.Pred rokom na angažmán čakal do konca leta, teraz má istotu v máji. Šampión udržal kľúčového muža

Rozsah zranenia podľa Grauzela neovplyvní Pospíšilovi prípravu na nasledujúcu sezónu. Jeho stav mu však nedovolil zasiahnuť do ďalšieho priebehu svetového šampionátu. "Dozvedel som sa od doktora, že to nie je tak vážne, ako to mohlo byť. Som za to veľmi rád. Rehabilitácia teraz potrvá pár týždňov, samozrejme, ma mrzí, že nemôžem pokračovať s tímom," uviedol Pospíšil bezprostredne po vyšetrení, na ktoré išiel už s pozitívnou prognózou. "Nevedel som, že čo presne mám očakávať. Mal som už informácie z Ostravy, že by to nemalo byť extra vážne. Chcel som ísť ešte za doktorom Grauzelom si to overiť a on mi presne vysvetlil, že čo tam mám. Našťastie to nie je vážne, pretože najskôr som si myslel, že to bude na operáciu, som rád, že to tak nie je," dodal Pospíšil, ktorý nazbieral na turnaji sedem bodov (3+4) a po Liborovi Hudáčkovi (9 b, 5+4) bol najproduktívnejší hráč slovenského výberu v ostravskej skupine.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články