Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tvrdosť, skúsenosť a dravosť: Zvolenčania podpisovali zmluvy pre budúcu sezónu

ZVOLEN - V kádri hokejistov HKM Zvolen budú aj v sezóne 2024/2025 pôsobiť obranca Jozef Sládok a útočníci Peter Zuzin a Patrik Marcinek. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Útočník Patrik Marcinek.
Útočník Patrik Marcinek. Zdroj: TASR - Ján Krošlák
Zdieľajte:

Všetci traja sú odchovanci zvolenského klubu. V počte odohratých sezón vo zvolenských farbách z nich vyčnieva Zuzin, ktorý začne už svoj 13. ročník v klube. V uplynulej sezóne 2023/2024 bol druhý v produktivite tímu a zároveň jeho najlepší strelec. Celkovo odohral 59 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 22 gólov a 24 asistencií. Bodovo mu najviac vyšiel zápas 3. kola proti Novým Zámkom (5:2), v ktorom pridal ku trom gólom jednu asistenciu.

Prečítajte si aj

Milan Kytnár a Marcel Haščák sa stali majstrami Francúzska.V Slovane nechcení, za hranicami platní: Skúsené slovenské duo oslavuje titul

Útočník Marcinek má za sebou sezónu, v ktorej si s 15 gólmi vytvoril nové extraligové maximum. Ako jeden z troch hráčov (okrem neho iba Mitch a Cole Hultsovci) odohral všetkých 60 zvolenských zápasov v ročníku. V základnej časti mal bilanciu 11 gólov a 9 asistencií, v play off pridal 7 bodov (4+3).

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH Miroslav Šatan.MS 2024: V reprezentácii skončili štyria. Prichádzajú opory z Pekingu i minuloročný objav

Obranca Sládok strelil v 50 zápasoch päť gólov, pridal k ním 10 asistencií a 114 trestných minút.

Prečítajte si aj

Kanadský tréner Craig Ramsay.Talent, rýchlosť, schopnosti: Málokto mu dokáže konkurovať, hodnotí zverenca Ramsay, ktorému pomáha Cehlárik
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články