Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozhodnutie neovplyvnila ani nešportová kauza: Spoľahlivý hráč presvedčil mecenáša na tri roky

HRADEC KRÁLOVÉ - Kanadský hokejový obranca Graeme McCormack predĺžil s tímom Mountfield HK Hradec Králové do konca sezóny 2026/27. Klub o tom informoval na oficiálnej webovej stránke.
Kanadský hokejista Graeme McCormack v drese HK Nitra.
Kanadský hokejista Graeme McCormack v drese HK Nitra. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený tridsaťdvaročný hokejista hráva v Hradci Králové tretiu sezónu. Počas tohto pôsobenia zaznamenal škvrnu v podobe odhalenia dopingu, kvôli čomu pauzoval od apríla 2023 do februára 2024. Rozhodnutie vedenia klubu predĺžiť s ním kontrakt o ďalšie tri roky táto kauza neovplyvnila.

Prečítajte si aj

Šarvátka medzi Popradom a Nitrou.VIDEO Nechutný koniec súboja v Poprade: Hráči sa mlátili hlava - nehlava, arbitri udelili vyše 350 trestných minút

"Nová zmluva Graema pre nás bola priorita, nakoľko dva roky v našom drese patril vždy k najlepším hráčom, najmä v minulej sezóne, kedy ovládol celkové bodovanie našich obrancov. Zároveň patril k najlepším zahraničným obrancom celej extraligy. Týmto podpisom sme uzavreli súpisku obrancov a vďaka Graemovi bude ešte kvalitnejšia," informoval Aleš Kmoníček, generálny manažér českého klubu.

Prečítajte si aj

Hokejisti HK Nitra v Poprade.TEL: Veľká dráma pod Zoborom: Belányi inkasoval v samom závere, Corgoni udreli v nájazdoch!

Graeme McCormack pred príchodom do českej najvyššej súťaže si na Slovensku obliekal dresy Nitry, Trenčína aj Michaloviec, s ktorými v roku 2021 získal historický bronz.

Prečítajte si aj

Fanklub Dukly Senica.VIDEO Ďalší rekord ligy prekonaný: Hokejová bašta prilákala divákov, ale namiesto finále bude hrať o bronz
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články