Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kontroverzný trest pre Samuela Bučeka? Zreteľný postoj Nitranov

TRENČÍN - Hráčom HK Nitra sa podarilo uspieť vo štvrtom zápase kvalifikácie o play-off Tipos extraligy na ľade Trenčína po dráme 5:4. V stretnutí však predčasne skončil nitriansky strelec Samuel Buček.
Samuel Buček a Alex Cotton.
Samuel Buček a Alex Cotton. Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa
Zdieľajte:

Buček v 54. minúte stretnutia absolvoval osobný súboj pri mantineli proti Šimonovi Petrášovi. Následne sa dostal do kontaktu s Philom Pietronirom, ktorý sa ocitol na ľadovej ploche. Hlavní rozhodcovia Vladimír Goga a Vladimír Snášel na to reagovali avizovaním vylúčenia. Dokonca si išli pozrieť video, aby dokázali určiť výšku trestu. Verdikt bol nekompromisný - trest v hre za podkopnutie súpera.

Prečítajte si aj

Prezident SZĽH Miroslav Šatan.MS 2024: SZĽH zverejnil ceny vstupeniek v Humennom. Špeciálna je poriadne drahá

„Situáciu sme videli hneď v opakovanom zázname. Sme názoru, že toto v žiadnom prípade nebolo podkopnutie, a teda nemôže byť udelený trest v hre. Určite podáme protest a veríme, že Samo bude v nedeľu hrať. Tešíme sa z výhry, aj keď sme mali pocit, že v tomto zápase sme boli viackrát poškodení. Verím, že doma sériu dokončíme, lebo si to určite zaslúžime," uviedol pre oficiálnu stránku HK Nitra prezident klubu Miroslav Kováčik.

Prečítajte si aj

Zimný štadión v Michalovciach.Zo skladu na štadión: Michalovce vytiahli novinku, ktorá má vrátiť časť investícií

Stav série s Trenčínom je vyrovnaný 2:2. Rozhodujúce meranie síl je na programe v nedeľu 17. marca v Nitre.

Zákrok v čase 6:30

Prečítajte si aj

Český tréner Martin Štrba.Nie som zvyknutý prehrávať a nedokážem to, hovorí extraligový tréner. Pokračovanie? Bez komentára
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články