Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2024: SZĽH zverejnil ceny vstupeniek v Humennom. Špeciálna je poriadne drahá

HUMENNÉ - Slovenská hokejová reprezentácia odohrá prípravný dvojzápas proti Švajčiarsku v Humennom, kde sa v ére samostatnosti dosiaľ nikdy nepredstavila. Na tamojšom zimnom štadióne nastúpi v rámci podujatia Kaufland Challenge vo štvrtok 11. apríla a v piatok 12. apríla (oba duely o 16.30 h).
Prezident SZĽH Miroslav Šatan.
Prezident SZĽH Miroslav Šatan. Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
Zdieľajte:

Slovenskú reprezentáciu čaká v Humennom zrenovovaný štadión, ktorý v tomto ročníku hostil zápasy Tipos Extraligy. "Keďže pre Humenné sa už sezóna skončila, sme radi, že miestnym fanúšikom ju môžeme predĺžiť o výnimočný zážitok. Prvýkrát zavíta do mesta naša hokejová reprezentácia. Veríme, že fanúšikovia z celého regiónu oba zápasy vypredajú a poženú náš tím za víťazstvami v dvojzápase proti Švajčiarom," uviedol pre web hockeyslovakia.sk prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Diváci na hokeji v Humennom.MS 2024: Slováci začnú prípravu na šampionát proti Švajčiarsku: Predstavia sa v meste, kde nikdy nehrali

Vstupenky na oba zápasy sú k dispozícii vo viacerých cenových kategóriách, lístky na sedenie sa pohybujú od 13 do 18 eur. Ak sa vypredajú, SZĽH dá do predaja aj limitovaný počet vstupeniek na státie v hodnote 10 eur za jednu. Imobilný fanúšik zaplatí za vstupenku na jeden zápas 5 eur, jeho sprievod má vstup zdarma. K dispozícii je aj špeciálna vstupenka v hodnote 299 eur, ktorá dáva možnosť zažiť predzápasovú atmosféru vrátane kontaktu s hráčmi, návštevy šatne a sprievodných priestorov, stretnutia s trénerom Craigom Ramsaym, prehliadky striedačky, získania originálneho dresu reprezentácie s podpismi tímu a sledovania duelu z VIP priestorov.

Prečítajte si aj

Český tréner Martin Štrba.Nie som zvyknutý prehrávať a nedokážem to, hovorí extraligový tréner. Pokračovanie? Bez komentára

Po dvojzápase so Švajčiarmi sa Slováci presunú z Humenného do Bratislavy, kde absolvujú ďalší krátky kemp a následne dvojzápas v Nemecku. V úvode nasledujúceho týždňa sa opäť zídu pred dvojzápasom proti Česku. S rivalom sa podľa portálu hokej.cz stretnú 26. apríla v Trenčíne (16.30) a o deň neskôr v Bratislave (14.00). Poslednými dvoma previerkami pred odchodom na svetový šampionát do Ostravy budú stretnutia proti Poľsku a USA.

Prečítajte si aj

Útočník Denis Markuš.Nechýbal pri úspechoch Humenného, pozvánku medzi elitu nedostal: Jeho služby využíva Detva
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články