Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sami nemajú a aj tak dávajú: Krásne gesto od hokejovej bašty

MARTIN - V priebehu tohto týždňa odovzdal klub MHA Martin finančný dar vo výške 1500€ pre Kliniku detí a dorastu Univerzitnej nemocnice Martin.
Hráči MHA Martin odovzdali finančný dar nemocnici.
Hráči MHA Martin odovzdali finančný dar nemocnici. Zdroj: MHA Martin
Zdieľajte:

Finančný dar získaný z dražby vianočných dresov odovzdali zástupcom kliniky hráči Matúš Hanes, Martin Kolčák, Richard Podhorský a Róbert Kalnický.

Prečítajte si aj

Liptáci oslavujú gól do siete Spišiakov.Odišiel skôr, ako prišiel. SZĽH zamietol prestup do zahraničia

"Aj napriek našej náročnej situácii som rád, že sa podarila takáto pekná akcia a maličkou mierou sa nám podarilo pomôcť. Za celou myšlienkou, prípravou aj realizáciou stál náš kolega zodpovedný za marketing Robo Kalnický, zároveň hráč a tréner mládeže. K nemu sa pridali nielen hráči, ale aj ďalší kolegovia a partneri. Z partnerov podporili akciu: Turčianske Realitné Služby, Alessbus, Marián Kasaj, Belmondo Pizzeria Palba Hokej Poistenie.sk Turčan Auto. Teší ma, že sú medzi nami ľudia, ktorí aj napriek svojím starostiam a povinnostiam venujú energiu i čas pre iných, ktorí to potrebujú. Je to pre nás motivácia, aby sme všetci robili hokej s nadšením a vášňou pre nás všetkých a zároveň robili radosť iným. Veríme, že finančný dar pomôže najmenším, zlepší a urýchli ich liečbu pre návrat ku svojím rodinám. Zamestnancom kliniky, lekárom, sestričkám a personálu prajeme veľa úsmevov na tvárach svojich malých pacientov," uviedol v tlačovej správe Tomáš Pšenka, manažér martinského klubu.

Prečítajte si aj

Vladimír Mihalik sa vracia do Prešova.Zvyšok sezóny mal otvorený. HC Košice vyriešil situáciu okolo Vladimíra Mihalika

Prečítajte si aj

Patrick Galbraith v bránke Slovana.Jedno oko sa smeje, druhé plače: Končí brankár, ktorého Slovan uvoľnil spod zmluvy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: MHA Martin/tlačová správa

Diskusia

Podobné články