Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Liptovský Mikuláš poslal dvoch hokejistov na pomoc nováčikovi. Tím doplnil aj známy Lotyš

RIMAVSKÁ SOBOTA - Účastník Tipos extraligy HK 32 Liptovský Mikuláš uvoľnil do prvoligovej Rimavskej Soboty brankára Romana Rychlíka a útočníka Matúša Vojtecha.
Útočník Matúš Vojtech v drese Liptákov.
Útočník Matúš Vojtech v drese Liptákov. Zdroj: Magdaléna Nahálková - HK 32 Liptovský Mikuláš
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný brankár Roman Rychlík sa v tejto sezóne presunul už do tretieho tímu. Okrem Liptovského Mikuláša chodieval na striedavé štarty do Prešova. Za Rimavskú Sobotu zatiaľ odchytal dva zápasy.

Prečítajte si aj

Tréner Norbert Javorčík s vysokou pravdepodobnosťou skončí na lavičke Zvolena.HKM Zvolen hľadá trénera. Pod Pustým hradom priznali dlhy, ale nie voči hráčom a realizačnému tímu

Spolu s ním odišiel na Gemer aj mladučký útočník Matúš Vojtech. Osemnásťročný rodák z Ilavy má na konte dva góly v drese Liptákov. Pri nováčikovi momentálne dosiahol bilanciu 3 zápasy (0+1).

Prečítajte si aj

Hokejisti HK Skalica pred zápasom.Dvaja von, štyria s výstrahou, trénera podržali. Prvoligový klub robí zmeny k lepšiemu

Posledný tím prvoligovej tabuľky angažoval aj lotyšského obrancu Reinisa Demitersa, ktorý slovenskú druhú najvyššiu súťaž pozná z pôsobenia v Žiari nad Hronom z uplynulého ročníka.

Prečítajte si aj

Chris Langkow by mal posilniť rakúsky Villach.S okamžitou platnosťou stratil klub. Náhradníkom má byť Chris Langkow
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články