Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

S okamžitou platnosťou stratil klub. Náhradníkom má byť Chris Langkow

VILLACH - Rakúsky klub SV Villach s okamžitou platnosťou ukončil spoluprácu s kanadským útočníkom Anthonym Lucianim, o čom informoval na sociálnych sieťach.
Chris Langkow by mal posilniť rakúsky Villach.
Chris Langkow by mal posilniť rakúsky Villach. Zdroj: Vladimír Chramazda - HKM Zvolen
Zdieľajte:

Vedenie klubu bližšie nešpecifikovalo dôvody tohto rozhodnutia. Tridsaťtriročný Luciani pribudol do kádra Orlov v priebehu uplynulej sezóny a bodovo vyčnieval. V 44 stretnutiach strelil 22 gólov a pridal 21 prihrávok. V tomto ročníku mal už slabšie štatistiky, keď nazbieral 13 bodov (8+5) v 25 dueloch. Pred siedmimi rokmi si obliekal aj dres HK Nitra, kde však po dvoch mesiacoch skončil.

Prečítajte si aj

Brankár Július Hudáček.Skvelá práca Júliusa Hudáčka: Slovenský brankár sa blysol vo veľmi dôležitom dueli

Účastník nadnárodnej ICE Hockey League informoval, že na jeho miesto by rád získal krajana Chrisa Langkowa, ktorý pred pár dňami skončil v extraligovom Zvolene a ktorý pozná súťaž z dresu Ľubľany. V sezóne 2016/17 odohral tridsaťštyriročný hráč za slovinský klub 41 zápasov a zaznamenal 28 bodov (10+18).

Prečítajte si aj

Michalovce predĺžili try-out útočníkovi Patriksovi Zabusovsovi.Ústretový krok Michaloviec. Zemplínčania dávajú útočníkovi ešte jednu šancu

Prečítajte si aj

Dávid Romaňák potiahne na Spiši ďalšie dva roky.Spišská predstavila fanúšikom ďalšiu významnú spoluprácu: Nová zmluva s dlhoročným hráčom je realitou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články