Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Poprade panuje početná maródka: Na výpomoc prichádza osvedčené meno

POPRAD - Hokejový klub HK Poprad sa dohodol so Žilinou na krátkodobom hosťovaní Martina Belluša. Vedenie "kamzíkov" zareagovalo na početnú maródku v útočných radách tímu. Účastník Tipos Extraligy o tom informoval na oficiálnej klubovej webstránke.
Belluš si kryje puk pri mantienli.
Zdroj: CVAK.SK - Daniel Stehlík
Zdieľajte:

Tridsaťdvaročný útočník začne svoje tretie pôsobenie v popradskom drese. Belluš pod Tatrami už pôsobil v sezónach 2013/2014 a 2018/2019. Stane sa tretím žilinským hráčom na hosťovaní v HK Poprad. Pôvodne dvojzápasové hosťovanie Marca Halamu a Petra Melchera sa predĺžilo z dôvodu zvyšujúcej sa maródky v popradskom útoku.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš hráči pri pokriku.Liptovský Mikuláš vymenoval nového asistenta trénera a generálneho manažéra: Prichádza zahraničné meno

Prečítajte si aj

Mladíci USA oslavujú strelený gól.MS U20 2024: USA potvrdil rolu favorita a schuti si zastrieľal

Prečítajte si aj

Švédi oslavujú gól na MSJ v žltých dresoch.MS U20 2024: Obrovská dráma v poslednom štvrťfinále. Švédov spasila presilová hra v predĺžení

Belluš odohral počas deviatich sezón v extralige doposiaľ 440 zápasov, v ktorých zaznamenal 154 bodov a 65 gólov. Je dvojnásobný majster Slovenska. Jednu kompletnú sezónu strávil aj v kazašskom Pavlodare, kde sa tiež tešil zo zisku majstrovského titulu. V tomto ročníku pôsobí v tíme Vlci Žilina, doposiaľ odohral 18 zápasov s bilanciou päť gólov a tri asistencie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články