Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zásah do realizačného tímu Dukly. Trenčín na dobu určitú uvoľnil trénera

TRENČÍN - Hokejový klub HK Dukla Trenčín uvoľnil z rodinných dôvodov Róberta Dömeho na dva týždne z pozície hlavného trénera. Tím dočasne prevzal športový riaditeľ klubu Branko Radivojevič, ktorý bude mužstvo viesť spoločne s koučmi Milanom Bartovičom a Kenom Eddym.
Zdroj: 43335
Zdieľajte:

Štyridsaťštyriročný Döme pôsobí na striedačke Dukly od sezóny 2022/2023. Trenčania v minulom ročníku obsadili 10. miesto, keď prehrali v predkole play-off s Michalovcami 2:3 na zápasy.

Prečítajte si aj

Christián Jaroš ostáva v KHL. Podpísal 2-ročnú zmluvu a stretne sa s ďalším Slovákom

"Rovnako, ako fanúšikovia, tak aj vedenie klubu je s výkonmi v uplynulých zápasoch a hlavne s naším aktuálnym postavením v tabuľke veľmi nespokojné. Mužstvo má zatiaľ dôveru, v tejto sezóne ukázalo, že vie vyhrávať aj proti tým najkvalitnejším tímom. Základnou požiadavkou vedenia je však stabilizácia kvalitných výkonov, keďže sa nenapĺňajú stanovené predsezónne ciele," uviedol klub na oficiálnej stránke.

Prečítajte si aj

G hggxnf hxf chghxf cgng xfc.CHL: Ceman je šťastný z prístupu Košíc, kabína vraví o frustrujúcom konci, Mannheim poďakoval za súboj

Trenčín triumfoval v riadnom hracom čase iba v troch z doterajších desiatich zápasov extraligovej sezóny, s 11 bodmi mu patrí v tabuľke desiata priečka. Naposledy prehral v nedeľu na ľade nováčika z Humenného 1:3.

Prečítajte si aj

HC Slovan prišiel o dvoch kľúčových hráčov, do Bratislavy prichádza náhrada zo Zemplína
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články