Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Z Bystrice sa porúča legionár, ktorý vyhral dve trofeje. Bol nespokojný s pozíciou v tíme

BANSKÁ BYSTRICA - Švédsky hokejista Gilbert Gabor sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v Banskej Bystrici. Jeho kroky smerujú naspäť do Švédska. Banskobystrický klub o tom informoval na sociálnej sieti.
Zdroj: 45161
Zdieľajte:

"Už pri našom rozhovore po sezóne Gilbert naznačil, že by sa rád vrátil naspäť do Švédska. Dohodli sme sa, že si necháme nejaký čas na rozmyslenie, necháme emócie zo sezóny opadnúť a znova to preberieme.

Prečítajte si aj

Dvojnásobný účastník MS U20 si oblečie štvrtý extraligový dres. Uplatnil sa aj v kvalitnej lige, tvrdí klub

Žiaľ, Gilbertov názor sa ani s odstupom času nezmenil, a zároveň sa počas tohto obdobia vyvíjala aj tvorba nášho tímu pre budúcu sezónu, v ktorom sme Gilbertovi nevedeli dať pozíciu, s ktorou by bol spokojný. Preto je náš rozchod veľmi prirodzený a Gilbertovi prajeme len všetko dobré v jeho osobnom aj profesionálnom živote," objasnil odchod 27-ročného Švéda manažér klubu Ľuboš Pisár.

Prečítajte si aj

Šatan sa rozohnil pri téme Košíc v CHL, Lažo nechápavo krúti hlavou

Gabor prvýkrát zamieril do Banskej Bystrice pred sezónou 2017/18. V klube vydržal do vypuknutia pandémie v roku 2020 a získal dva majstrovské tituly. Nasledujúci rok strávil v druhej švédskej lige a opäť zvolil návrat pod Urpín. "Budúcu sezónu budem reprezentovať Brödernas Väsby, čo je moje rodné mesto, kde som vyrastal a klub, v ktorom som začal s hokejom na čo sa tiež veľmi teším," uviedol Gabor, ktorý odohral za Baranov 280 zápasov s bilanciou (29+39).

Prečítajte si aj

Poprad získal 19-gólového strelca spred minulej sezóny. Chceli sme ho už skôr, povedal Jurinyi
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články