Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hrivík sa postavil k výsledku ako chlap: Nehľadajme výhovorky. Cehlárik je naštvaný na Helvétov

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti sa v stredu vrátili domov po 86. MS v Rige, kde obsadili 9. miesto. Kanadský tréner Craig Ramsay, ktorý má v zmluve ešte opciu na ďalší rok zatiaľ nepotvrdil, či zostane na striedačke mužstva aj v ďalšej sezóne.
Bhdxh xfgh fxhn xfhf.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa Mareka Hrivíka priniesol do slovenskej hry pokoj a smer, akým chce mužstvo hrať: "Neviem aká je jeho budúcnosť. Verím, že sa to v najbližšej dobe vyjasní. Začali sme hrať rýchlo a priamočiaro a dosiahli sme nejaké úspechy. Hokej sa posunul dopredu, ale treba doladiť detaily, ktoré nás možno stáli postup do štvrťfinále."

Prečítajte si aj

G dghd xfg hgf dgxgd dfb xdg gbbdx.Craig Ramsay: Boli to ťažké dva mesiace. Potrebujem si oddýchnuť a budem hovoriť s Mirom Šatanom

Útočník Peter Cehlárik zobral časť viny na seba: "Mali sme byť viac efektívni vpredu. Brankári nás podržali a dali nám šancu na víťazstvo v každom stretnutí. Každý pracoval naplno, aby sme dosiahli, čo najlepší výsledok."

Prečítajte si aj

Fgvd ygbhy xfgnx fcg.Regenda mal všetkého dosť a povedal, kto ho dostal do NHL

Celé mužstvo sledovalo utorkový večerný duel Švajčiarska s Lotyšskom (3:4 pp), ktorý mohol Slovákov posunúť do vyraďovačky. Väčšinu tímu výsledok nepotešil, no hráči uznali, že si za to môžu sami. "Netreba sa na to vyhovárať, mali sme si to uhrať sami. Je to za nami, musíme sa pozerať dopredu a poučiť sa z toho," zdôraznil Hrivík, ktorého doplnil aj Peter Cehlárik, ktorý pre zranenie v dolnej časti tela vynechal stretnutia proti Švajčiarsku a Kazachstanu:

Prečítajte si aj

Ghd xhfh cf hdr xh g dgrxg dffgr.Škorvánek: Mám v sebe veľa emócií, boli sme kúsok od štvrťfinále. Veľmi nás to mrzí, dodal šikovný útočník

"Mám v hlave ešte veľa myšlienok po tom, čo včera Švajčiari prehrali a my sme vypadli. Som trocha naštvaný, ale sami si môžeme za to, že nejdeme ďalej. Musíme sa z toho poučiť a ak chceme pomýšľať na postup, musíme získavať body vo všetkých zápasoch bez ohľadu na súpera. Mali sme na to, aby sme postúpili zo skupiny." Hrivík má po turnaji zmiešané pocity: "Naším cieľom bol postup do štvrťfinále a mrzí nás ako to dopadlo. Mali sme však veľa mladých hráčov, ktorí získali skúsenosti do budúcich rokov. Vyvážene to bolo tak, aby sme tam boli mladší aj starší. Mám pocit, že nám chýbali skúsenosti v dôležitých momentoch. Možno práve to urobilo rozdiel medzi postupom a nepostupom."

Prečítajte si aj

Odchody hráčov z Liptova nekončia. Napätý stav na severe využíva neúspešný štvrťfinalista
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články