Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Soči prevalcovalo Záhreb, Dinamo Minsk proti Víťazu Podolsk víťazne

KHL
Na programe dnešného predmikulášskeho dňa boli celkovo 5 zápasov KHL. Slovan svoj duel v Moskve prehral. Ako sa darilo ostatným tímom?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Jugra Chanty-Mansijsk - Ak Bars Kazaň 4:3sn (0:1, 2:1, 1:1-0:0, 1:0)

Góly: 16. Medvedev (Malykhin,Moller), 23. Yatsenko (Melart,Ryabykin), 26. Bortnikov (Romantsev,Korenev), 29. Azevedo (Korneyev), 54. Gusev (Magogin), 59. Petrov (Korneyev,Azevedo), víťazný nájazd premenil Nikita Gusev

Zápas Jugra Chanty-Mansijsk proti Ak Bars Kazaň sa niesol vo veľmi vyrovnanom duchu. Vždy keď zaútočilo jedno mužstvo, druhému mu takmer okamžite gólovo odpovedalo. Hrdinom zápasu sa stal Nikita Gusev, ktorý premenil rozhodujúci samostatný nájazd a rozhodol tak v prospech Jugry.

HC Soči - Medveščak Záhreb 6:2 (4:0, 1:1, 1:1)

Góly: 11. Krikunov (Wilson), 11. Emmerton (Warn), 15. Warn, 18. Emmerton (Whitney,Anisin), 25. Ignatushkin (Kostitsyn,Shchitov), 36. Kolanos (Morrisonn,Leino), 45. Anisin, 57. Segal (Kinrade,St.Pierre)

Nováčik v tohtoročnej sezóne - HC Soči dnes prekvapil ďalšieho súpera, a nie hocijako. Medveščák Záhreb bude zo Soči odchádzať so sklonenou hlavou, domáci hokejisti mu totiž nastrieľali celkovo 6 gólov.

Neftechimik Nižnekamsk - A. Jekaterinburg 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Góly: 13. Lepisto (Simakov,Golyshev), 13. Khokhryakov (Yevseyenkov, Alshevsky), 27. Mikhnov (Palushaj,Loginov), 37. Mikhnov (Lewandowski,Bumagin), 56. Mikhnov (Bumagin)

O vyrovnanom zápase sa nedalo hovoriť v Nižnekamsku. Domáci hokejisti totiž podľahli Jekaterinburgu 1:4. Hrdinom hostí sa stal Mikhnov, ktorý v priebehu stretnutia bez problémov skompletizoval víťazný hetrik.

Viťaz Podolsk - Dinamo Minsk 3:4 (2:3, 1:1, 0:0)

Góly: 2. Afinogenov (Makeyev,Semenov), 6. Ellison (Vesce,Shinlevich), 12. Makeyev (Kucheryavenko), 16. Vesce (Ellison,Bailen), 20. Cheechoo (Kalyuzhny,Bailen), 32. Kucheryavenko (Klimontov), 34. Ellison (Vesce,Linglet)

Konečné skóre stretnutia síce poukazuje na víťazstvo bieloruského Dinama, no zápas sa mohol v každej minúte otočiť na stranu domácich. Posledný gól totiž padol v 34. minúte, a následne nastali gólové suchoty. Najzvučnejšími menami duelu bol strelec dvoch gólov Ellison a Vesce, ktorý vsietil jeden presný zásah a na dva ďalšie prihrával.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články