Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zakotví nakoniec Handzuš v drese "baranov"?

Michal Handzuš je stále bez klubu. So Slovanom Bratislava sa stále nedohodol, kde teda zakotví?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Michal Handzuš vstúpi herne do sezóny v drese Banskej Bystrice možno už 9. decembra v zápase hokejovej Tipsport extraligy na ľade obhajcu majstrovského titulu HC Košice. Informáciu prinieslo piatkové vydanie denníka Šport.

Skúsený 37-ročný center vo štvrtok po mesiaci prvýkrát od svalového zranenia trénoval s mužstvom spod Urpína. "Cítil som sa dobre, ale tento týždeň hrať ešte rozhodne nebudem. Na druhej strane však môžem povedať, že počas korčuľovania s chalanmi som nepociťoval bolesti a zranený sval ma neťahal ani po tréningu. To je dobré znamenie. Odteraz budem na ľade s chalanmi každý deň," citoval Handzušove slová denník Šport.

Banskobystrickí fanúšikovia sa na Handzuša môžu tešiť rovnako ako v sezóne 2012/2013, keď za "baranov" odohral počas lockoutu v NHL 15 zápasov. Momentálne v pozícii voľného hráča čaká na kontrakt, známa je jeho prvoradá snaha zahrať si ešte v NHL, prípadne v európskom klube.

Banskobystrickí tréneri majú jasno. Handzuš ešte potrénuje a keď sám povie, že sa cíti odohrať zápas, nájdu mu miesto v zostave. "On musí v prvom rade povedať, kedy to bude," vyhlásil hlavný kouč Miroslav Chudý.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články